Bike Park -ohjausta

BIKE PARK -OHJAUSTA Talmassa 

Talma-31

Hissipyöräily on hauskaa! 

Lajia voi harrastaa kuten laskettelua, hurjapäänä hyppyreissä, rennosti helpolla reitillä tai jotain näiden väliltä. Mikä tyyli sopii sinulle? 

Talmassa on Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen FMBIA -koulutettu Bike Park -ohjaaja. Hän on valmiina johdattamaan hissipyöräilystä kiinnostuneita turvallisesti lajin pariin. 

LAJI TUTUKSI Laji tutuksi -kurssille voit tulla ilman aiempaa kokemusta hissipyöräilystä. Kurssi on pituudeltaan kaksi tuntia ja se sisältää hissilipun. Mukaan tarvitset vain oman maastopyörän ja kypärän. Mikäli omia varusteita ei ole, ne voi vuokrata Talman vuokraamosta. Kurssi on tarkoitettu yli 12-vuotiaille. Kurssin hinta on 59€.

Kurssilla käydään läpi
–    ajoasento
–    jarruttaminen
–    ajo penkkamutkissa (bermeissä)
–    hissin käyttäminen
–    kumpujen yli ajamista

Kesän 2022 ensimmäinen kurssi järjestetään ke 8.6. klo 17-19. Kurssiaikataulua täydennetään kesän aikana.

Minimi kaksi osallistujaa kurssin järjestymiseksi. Lisätiedot ja varaukset: jussi[at]takaraja.fi
0405071007

Saavuthan paikalle viimeistään 15 min ennen opetuksen alkua. Opetuksen aikana suojavarusteiden (min. kypärä) käyttö on pakollista. 

Jos tarvitset pyörän niin tarkista saatavuus ja tee varaus TÄSTÄ. Tällä hetkellä meiltä löytyy pyöriä seuraavasti: kolme kokoa S, neljä kokoa M, kaksi kokoa L sekä yksi kokoa XL. Lasten pyöriä ei toistaiseksi löydy.

YKSITYISTUNNIT Yksityistunnilla pääsee nopeasti ja turvallisesti nauttimaan helppojen reittien ajamisesta sekä hissien käyttämisestä. Taitojen karttuessa oppia annetaan vaativampien reittien ajamisesta tai vaikka oikeista ajolinjoista.  Yksityistunnilla opetellaan mm. seuraavia asioita:
–    ajoasento
–    jarruttaminen
–    ajo penkkamutkissa (bermeissä) 
–    hissin käyttäminen
–    kumpujen yli ajamista
–    ajolinjoja

HINNASTO OHJAUKSELLE:Yksityistunti
-kesto 2h
-sisältää vain opetuksen
-hinta ensimmäiseltä 79€ /hlö ja lisähenkilöt +30€ / hlö
-max 6 henkeä

Täysi paketti -opetus 2h -hinta sisältää opetuksen, hissilipun ja välineet -hinta 139€ / hlö Huomaathan, että tarvitset opetuksen ajaksi myös hissilipun joka ladataan KeyCardille.

Opetustunnit pitää varata etukäteen, päivystystä meillä ei ole.
Varaukset yksityistunneille jussi[at]takaraja.fi tai 0405071007

________________________________________________________________________

Lisätiedot:
jussi[at]takaraja.fi
0405071007

Saavuthan paikalle viimeistään 30 min ennen opetuksen alkua. Opetuksen aikana suojavarusteiden käyttö on pakollista. Jos tarvitset pyörän niin tarkista saatavuus ja tee varaus TÄSTÄ.