Hissiliput

 

Hissilippuja voi ostaa vain taskusta luettavalle etäkortille. Mikäli asiakkaalla ei ole omaa etäkorttia, voi hän ostaa kertakäyttöetäkortin (2€) tai uudelleenladattavan etäkortin (7€). Etäkortin hinta ei siis sisälly hissilipun hintaan. Meillä käy Axessin -etäkortit.

Muistathan myös että voimassaolevalla Talman hissilipulla (tai kausikortilla) pääsee myös Talman Werneri Parkkiin.

HUOM: WERNERI PARKIN LIPPUHINNAT SISÄLTÄVÄT KERTAKÄYTTÖISEN ETÄKORTIN. Omalla etäkortilla 2€ alennus /lippu. * peräkkäisiä päiviä, ei vapaavalintaisia kauden aikana. ** Iltahinnoittelu tarkoittaa arki-iltaisin kello 16 – sulkemisaika. *** Välinekausikortilla olet oikeutettu vuokraamaan välineitä Talman vuokraamosta koko kauden ajan kortin hinnalla. Sinun ei siis tarvitse enää kuljettaa välineitä mukanasi. Meiltä saat aina huolletut Salomonin uutuusvälineet. Välineitä voi vaihtaa esim. lumilaudasta suksiin kerran päivässä.
Alle 6-vuotiaat lapset kypärä päässä, laskevat yhdessä lipun maksaneen aikuisen kanssa ilmaiseksi (ei koske Werneri Parkkia). Alle 4v. lapset pääsevät lipullisen vanhemman seurassa sisään Werneri Parkkiin ilmaiseksi.

MAKSUTAVAT: Käteisen lisäksi
– Pankki- ja luottokortti (Master, Visa, Amex)
– Visa Electron
– Smartumin Liikunta- ja kulttuurietu (seteli ja mobiilisovellus)
– E-passi
– Virikeseteli
– TYKY-seteli
– Edenred -kortti ja seteli
– Eazy Break

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

info(at)talmaski.fi 0400716894