Mitä on maastopyöräily?

Maastopyöräily on hauska tapa liikkua luonnossa. Voit ajaa oman taitotasosi mukaisia retkiä vaikka ihan lähimetsän poluilla. Maastopyöräily sopii kaikille, lapsesta – iäkkäämpään kuljettajaan. Kun ajotaidot kehittyvät, voit siirtyä yhä teknisimmille poluille ja huomaat, että maastopyöräily on hyvin tehokasta liikuntaa.

Talma Bike Parkin maastopyöräilyn peruskurssilla sekä ohjatuilla retkillä pääset helposti kokeilemaan lajia kanssamme. Jos nautit ulkona olosta, luonnosta, retkeilystä ja tykkäät ajaa pyörällä, tämä voi olla juuri sinun juttusi. Tule pyöräilemään kanssamme!

Ohjatut maastopyöräretket maastoon:

Järjestämme myös ohjattuja retkiä maastoon maastopyörä -ohjaajan opastuksella. Retket on ensisijaisesti tarkoitettu aloitteleville maastopyöräilijöille tai jo vähän ajokokemusta omaaville henkilöille. Opastetuilla retkillä tutustutaan MTB-reitteihimme ja retkien aikana voimme tarvittaessa myös pysähtyä tekemään joitain harjoitteita mikäli ryhmä niin haluaa.

Maastopyöräretki ryhmälle

Varaa omalle porukalle maastopyöräretki Talman mukaviin maastoihin maastopyöräoppaan kanssa. Ryhmän maksimikoko 8hlö. Retki voidaan toteuttaa omilla pyörillänne tai pyörät voi vuokrata meiltä. Retkeen on mahdollista yhdistää retkieväät reitin varrella tai ruokailu retken jälkeen. Seikkailupuistossa on myös saunomismahdollisuus. Hinnoittelu vaihtelee ryhmäkoon ja mahdollisten lisäpalveluiden mukaan.

Pyydä tarjous ryhmällenne info (at) talmaski.fi

Vuokrakalusto:

Vuokrakalustoa meillä on rajoitetusti, joten varaathan pyörän ajoissa! Lisää tietoa pyöristä TÄSTÄ

Kurssille tai opastetulle retkelle voit osallistua myös omalla maastopyörällä.

Ilmoittautuminen:

Kursseille sekä ohjatuille retkille pääsee ilmoittautumaan verkkokaupassa TÄSTÄ. Huomaathan, että retket ja kurssit maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Verkkokaupan maksutapoina verkkopankki, Visa-, Mastercard-luottokortit sekä Paytrailin Jousto lasku ja osamaksu.

Yhteystiedot ja lisätietoja:

Talma Bike Park
Talmantie 341, 04240 Talma
0400 716 866 (seikkailupuiston aukioloaikojen puitteissa)

Tero Raatikainen
Maastopyörä -ohjaaja
050 911 7102