Ensi talvena vietetään Talman 40v synttäreitä! Juhlan kunniaksi kausikortit nyt juhlahintaan!

Talman kausikortin talvikaudelle 2023/2024 saa nyt tarjoushintaan hintaan: 179€!
Kausikortteja myydään tähän hintaan vain 500 kpl jonka jälkeen hinta nousee.

Kausikortti 2022/2024 eli loppukauden kausikortti + ennakkokausikortti 2023-2024 hintaan 239€! Tarjous voimassa sen aikaa kun ennakkohintaisia 2023-2024 talven kausikortteja riittää!

Kausikortti ostetaan verkkokaupasta ja se ladataan Axessin Smartcardille. Jos et omista Axessin korttia voit ostaa sellaisen hintaan 8€. TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN.

Maksutavat
Maksu verkkokaupassa kortilla, verkkopankin kautta, laskulla tai ePassilla.
Maksu paikan päällä käteisellä, kortilla, ePassilla, Smartumilla, Edenredillä ja virike-seteleillä.

Kausikortin käyttöohjeet

Kausikortti on henkilökohtainen! Kausikorttia ei saa käyttää kukaan muu kuin kausikortin haltija.

Väärinkäytöstä menettää kausikortin koko talveksi. Kausikortin haltijan kuva näkyy automaattisesti hissin ala-asemalla jokaisella nousulla.

Jos kausikortti häviää, veloitamme vanhan kortin kuolettamisesta ja uuden kortin tekemisestä yhteensä 15 euroa + etäkortin hinnan.

LISÄTIEDOT / KYSYMYKSET:
Talma Ski Oy
info(at)talmaski.fi (Huom! sähköpostia luetaan vain arkisin)

 1. Kausikortti on henkilökohtainen. Kausikortti on voimassa kaikilla rinnealueilla koko talvikauden/kaudet.
 2. Kausikortti ladataan nettikaupassa.
 3. Kausikorttiin ladataan kuva. Kuvan tulee olle tuore “passikuva” – tyyppinen kuva, selkeästi tunnistettavissa oleva kuva.
 4. Kortinhaltijan kuva tulee lisätä tilaukseen ostoksen yhteydessä.
 5. Ostaessasi lasten (6-11v.) tai eläkeläis (65+) kausikortin, varaudu todistamaan henkilökunnalle henkilöllisyytesi tarvittaessa rinteessä ollessa.
 6. Kausikortti ladataan vain Axess SmartCard-sirukortille. Sirukortin voi hankkia lipun lunastuksen yhteydessä hintaan 8 eur/kpl. Osa Skidatan KeyCard-korteista toimii myös mutta tätä emme voi taata. Sirukortti ei sisälly kausikortin kampanja- eikä normaalihintaan.
  Axess-lippujärjestelmän kaikki rinnekortit ovat etäluettavia. Rinnekortteja ei saa rei’ittää ettei sen siru vaurioidu. Vaurioituneen Axess-sirukortin tilalle asiakkaan on lunastettava uusi sirukortti. Rinnekortti tulee sijoittaa vasemmalle puolelle, takin rinta-, povi- tai hihataskuun.
 7. Ostaessasi kortin paikan päältä ladataan se heti sirukortille. Kortin haltija myös kuvataan paikan päällä korttiin. Ota siis oma sirukortti sekä kortinhaltija mukaan.
 8. Väärinkäyttö tai hissi- ja rinnesääntöjen rikkominen voi johtaa lipun pidättämiseen määräajaksi tai kokonaan.
 9. Mikäli kausikorttia käyttää muu kuin kortin omistaja on kyseessä petos, josta ilmoitamme  viranomaisille. Väärän henkilön käyttäessä korttia menettää hän kausikortin automaattisesti.
 10. Unohtuneen/kadonneen kausikortin tilalle tehdystä uudesta kortista perimme 15 euron kuoletusmaksun. Lisäksi tarvitset uuden sirukortin.
 11. Jo ostettua kausikorttia ei voi vaihtaa, muuttaa tai perua kuin force majeure – tai sairastapauksissa lääkärintodistuksella.
 12. Laskettelijan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo tarvitsevansa.