Talman kausikortilla lasket koko talvikauden 2022/2023 ja se on voimassa jokaisena aukiolopäivänä. Mikäli omistat Axess-merkkisen etäkortin (ei Skidata), voit ostaa kausikortin suoraan verkosta Talman lippukaupasta ja syöttää kaikki tarvittavat tiedot sekä kuvan.

Hiihtokeskuspalveluja koskevat yleiset sopimusehdot: https://www.ski.fi/info/sopimusehdot/

Talman kausikortilla vaihtopäivä Mielakkaan 11.3.2023 ja Laajavuoreen 12.3.2023. Vaihtopäivänä Talman kuvallisella kausikortilla hissilippu veloituksetta kyseiseen keskukseen!

HUOM: Kaudella 2022/2023 Talman kausikortilla 50% alennus päivälipuista Laajavuoressa ja Mielakassa (osto paikan päällä kassalta), tunnistus Talman kuvallisella kausarilla, etu on henkilökohtainen. Vastaavasti edellä mainittujen keskusten kausikorteilla Talmasta 50% alennus päivä- tai iltalipusta. Edut ovat kausikohtaisia ja eivät automaattisesti jatku ensi vuonna.

Emme lähetä ennakkoon ostetuista kausikorteista erikseen viestiä noudosta vaan kausikortin voit lunastaa Talman lipunmyynnistä kauden alussa henkilökohtaisesti (valokuvaamme paikan päällä) henkilöllisyystodistusta vastaan. 

Werneri Parkin kausikortti

Werneri Parkin kausikortilla lasket koko talven Werneri Parkissa aina sen ollessa auki! Werneri Parkkiin lipun tarvitsevat kaikki 4v täyttäneet. Ostaminen lippukaupasta.

Kausikortin käyttöohjeet

Kausikortti on henkilökohtainen! Kausikorttia ei saa käyttää kukaan muu kuin kausikortin haltija.

Väärinkäytöstä menettää kausikortin koko talveksi. Kausikortin haltijan kuva näkyy automaattisesti hissin ala-asemalla jokaisella nousulla.

Jos kausikortti häviää, veloitamme vanhan kortin kuolettamisesta ja uuden kortin tekemisestä yhteensä 15 euroa + etäkortin hinnan.

LISÄTIEDOT / KYSYMYKSET:
Talma Ski Oy
info(at)talmaski.fi (Huom! sähköpostia luetaan vain arkisin)

 1. Kausikortti on henkilökohtainen. Kausikortti on voimassa kaudella 2022/2023 kaikilla rinnealueilla.
 2. Kausikortti ladataan nettikaupassa.
 3. Kausikorttiin ladataan kuva. Kuvan tulee olle tuore “passikuva” – tyyppinen kuva, selkeästi tunnistettavissa oleva kuva.
 4. Kortinhaltijan kuva tulee lisätä tilaukseen ostoksen yhteydessä.
 5. Ostaessasi lasten (6-11v.) tai eläkeläis (65+) kausikortin, varaudu todistamaan henkilökunnalle henkilöllisyytesi tarvittaessa rinteessä ollessa.
 6. Kausikortti ladataan vain Axess SmartCard-sirukortille. Sirukortin voi hankkia lipun lunastuksen yhteydessä hintaan 8 eur/kpl. Osa Skidatan KeyCard-korteista toimii myös mutta tätä emme voi taata. Sirukortti ei sisälly kausikortin kampanja- eikä normaalihintaan.
  Axess-lippujärjestelmän kaikki rinnekortit ovat etäluettavia. Rinnekortteja ei saa rei’ittää ettei sen siru vaurioidu. Vaurioituneen Axess-sirukortin tilalle asiakkaan on lunastettava uusi sirukortti. Rinnekortti tulee sijoittaa vasemmalle puolelle, takin rinta-, povi- tai hihataskuun.
 7. Ostaessasi kortin paikan päältä ladataan se heti sirukortille. Kortin haltija myös kuvataan paikan päällä korttiin. Ota siis oma sirukortti sekä kortinhaltija mukaan.
 8. Väärinkäyttö tai hissi- ja rinnesääntöjen rikkominen voi johtaa lipun pidättämiseen määräajaksi tai kokonaan.
 9. Mikäli kausikorttia käyttää muu kuin kortin omistaja on kyseessä petos, josta ilmoitamme  viranomaisille. Väärän henkilön käyttäessä korttia menettää hän kausikortin automaattisesti.
 10. Unohtuneen/kadonneen kausikortin tilalle tehdystä uudesta kortista perimme 15 euron kuoletusmaksun. Lisäksi tarvitset uuden sirukortin.
 11. Jo ostettua kausikorttia ei voi vaihtaa, muuttaa tai perua kuin force majeure – tai sairastapauksissa lääkärintodistuksella.
 12. Laskettelijan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo tarvitsevansa.