Ensi talvena vietetään Talman 40v synttäreitä!

Synttäreiden kunniaksi Talman kausikortti super edulliseen hintaan 219€ (ovh 420€)! Sama hinta lapsille ja aikuisille. Lisäksi suositun Werneri Parkin kausikortti nyt hintaan 79€ (ovh 150€).

Muistathan, että kausikorttien hinnat nousevat mitä lähemmäksi talvea mennään ja halvempaa tarjousta ei tule!

Tarjoukset voimassa sunnuntai 1.10. kello 23:59 saakka verkkokaupassa tai paikan päällä Talmassa seikkailupuiston aukioloaikojen puitteissa. Katso aukioloajat TÄSTÄ.

Kausikortti ostetaan verkkokaupasta ja se ladataan Axessin Smartcardille. Jos et omista Axessin korttia voit ostaa sellaisen hintaan 8€. TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN.

Maksutavat
Maksu verkkokaupassa kortilla, verkkopankin kautta, laskulla tai ePassilla.
Maksu paikan päällä käteisellä, kortilla, ePassilla, Smartumilla, Edenredillä ja virike-seteleillä.

Kausivuokra välineet saatavilla!

Lasten vuokravälinesetti kaudeksi (80-150cm sukset, ei koske twintip suksia) lokakuun loppuun asti 119€!
Marraskuun ensimmäinen päivä hinta nousee 129€. Toimimalla nopeasti säästät siis rahaa ja ennenkaikkea varmistat välineet ensi talveksi sillä nämä loppuvat joka vuosi kesken!

Vuokravälinesetti sisältää sukset, monot ja sauvat. Välineiden palautus Talmaan 14.4.2024 mennessä. Jos tahdot pidentää vuokrausaikaa kuukaudella onnistuu se +20€ hintaan. Välineet luovutetaan asiakkaalle täysin huollettuina. Jos välineet jäävät pieneksi kauden aikana voit tulla vaihtamaan ne suurempiin. Kausivuokrien hintaan ei sisälly kypärä. Kausivuokran yhteydessä kypärän vuokra kaudeksi +20€.

Välineet noudetaan Talmasta ja ne palautetaan Talmaan vasta keväällä. Voit siis laskea välineillä missä vain keskuksessa. Valitettavasti emme voi säilyttää kausivuokravälineitä Talmassa.

Hinnat:

-Syys-lokakuussa noudettu lasten vuokravälinesetti (sukset) 119€
-Marraskuusta eteenpäin lasten vuokravälinesetti (sukset) 129€
-Lumilautasettejä aikuisille ja lapsille (lauta, siteet, kengät) 149€
-Aikuisten vuokravälinesettejä (sukset, monot, sauvat) hintaan 149€

Huom! Kausivuokralle ei ole tarjolla twintip-suksia. Välineitä ei voi myöskään varata. Välineet noudetaan Talman vuokraamosta. Kausivuokravälineitä on tarjolla vain rajoitettu määrä ja ne ovatkin loppuneet joka vuosi kesken, joten nouda ajoissa, varmista talven laskuvälineet ja säästä rahaa! Huomioithan, että vuokratessa tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen.

Talma Ski välinevuokraamo
Puh. 0400-716866
vuokraamo(at)talmaski.fi

Luokat: Talvi