Talma Ski – Sipoon Alpit

Talmasta hiilineutraali & kausaritarjous linjoilla

Niin siinä taas kävi että ilmat alkoivat viilenemään ja tuleva talvi siintää mielessä. Kesä Talmassa on mennyt seikkailupuiston, paintballin, Talma Bike Parkin ja muiden aktiviteettiemme parissa.
Varsinaisen kesätoiminnan ohessa olemme ahkeroineet tulevan talvikauden eteen. Yksi merkittävimmistä projekteistamme on hiilineutraaliksi siirtyminen. Tämä tavoitteen saavuttamiseksi olemme vaihtaneet parkkiin ja pipeen energiatehokkaat LED-valot, rinneprofiileja on muokattu niin että tarvittavan lumetuksen määrä on vähäisempi eli suorituspaikat saadaan auki nopeammin ja pienemmällä energiamäärällä.
Jätehuoltoa ja lajittelua on parannettu. Haluamme myös kannustaa asiakkaitamme sähköautoiluun ja tälle talvelle meillä onkin tarjota neljä sähköauton latauspaikkaa. Luonnollisesti kaikki käyttämämme sähkö on vihreää. Voimmekin ylpeänä kertoa että tänä talvena tulemme olemaan hiilineutraali laskettelukeskus!
Uudet tuulet puhaltavat myös Talman ravintolassa! On tullut aika päivittää keskuksemme ravintolapalvelut aivan uudelle tasolle. Sekä kahvila että bistro tulevat kokemaan täydellisen muodonmuutoksen syksyn aikana. Ole valmiina yllättymään ja ihastumaan. Tästä lisätietoja myöhemmin.
Kotisivumme uudistetaan myös ja uusi, uljas sivustokokonaisuus julkaistaan lähiaikoina.
Mikäli et ole vielä hommannut Talman kausikorttia tälle talvelle, nyt on viimeinen tilaisuus hankkia se edulliseen 219€ -hintaan. Tarjous on voimassa syyskuun loppuun. Laskettelu lähikeskuksessa on vihreä valinta.
Verkkokauppa (myös E-Passi): TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN
Ostaminen paikanpäältä Talmasta onnistuu seikkailupuiston aukioloaikoina. Tällöin maksutapoina käyvät myös Edenred, Smartum, Eazybreak jne. Katso seikkailupuiston aukioloajat täältä.

Kausivuokravälineet saatavilla perjantaista 23.9. alkaen

Lasten vuokravälinesetti kaudeksi (80-150cm sukset, ei koske twintip suksia) lokakuun loppuun asti 109€ (norm 129€)! Vuokravälinesetti sisältää sukset, monot ja sauvat. Välineiden palautus Talmaan 7.4.2023. Jos tahdot pidentää vuokrausaikaa kuukaudella onnistuu se +20€ hintaan. Välineet luovutetaan asiakkaalle täysin huollettuina. Jos välineet jäävät pieneksi kauden aikana voit tulla vaihtamaan ne suurempiin. Kausivuokrien hintaan ei sisälly kypärä. Kausivuokran yhteydessä kypärän vuokra kaudeksi +20€.

Välineet noudetaan Talmasta ja ne palautetaan Talmaan vasta keväällä. Voit siis laskea välineillä missä vain keskuksessa. Valitettavasti emme voi säilyttää kausivuokravälineitä Talmassa.

Lasten kausivuokrien hintaportaat
Syys-lokakuussa noudettu lasten vuokravälinesetti 109€
Marraskuussa noudettu lasten vuokravälinesetti 119€
Joulukuussa noudettu lasten vuokravälinesetti 129€

Huom! Välineitä ei voi varata. Välineet noudetaan Talman vuokraamosta. Kausivuokravälineitä on tarjolla vain rajoitettu määrä ja ne ovatkin loppuneet joka vuosi kesken, joten nouda ajoissa, varmista talven laskuvälineet ja säästä rahaa! Huomioithan, että vuokratessa tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen.

PS. Myös pieni erä lumilautasettejä (lauta, siteet, kengät) sekä aikuisten vuokravälinesettejä (sukset, monot, sauvat) hintaan 139€.

Talma Ski välinevuokraamo: 0400-716866 / vuokraamo(at)talmaski.fi
Välineiden nouto Talmasta seikkailupuiston aukioloaikojen puitteissa www.talmaski.fi/kesa sekä keskiviikkona 28.9. kello 16-20.

Alppihiihdon ja lumilautailun SHKY:n 1-tason opettajakurssi

Järjestämme Talmassa alppihiihdon ja lumilautailun 1-tason opettajakurssit Joulukuussa 2022.
Aikataulu Pe-Su 9.-11.12. ja Pe-Su 16.-18.12.2022 + ennen kurssia ennakkotehtävät Moodlessa.
Vaatimuksena hyvä laskutaito ja kiinnostus opetustyöhön sekä ennen kaikkea lasten kanssa toimimiseen. Kurssin jälkeen mahdollisuus työllistyä Talman hiihtokoulussa.
Kurssin hinta 390€.
Lisätietoja kurssista ja ilmoittautmiset hiihdonopetus(at)talmaski.fi tai 044 574 9070.

 

ostaliputnetista