Ennakkokausikortti 22/23

ennakkokausari2223

Ennakkokausikortti talvelle 2022/2023 nyt 219€ (ovh 420€). Tarjous voimassa toistaiseksi.

 

Talman kausikortilla lasket koko talvikauden 2022/2023 ja se on voimassa jokaisena aukiolopäivänä. Hinta on sama kaikille 6-vuotta täyttäneille lapsille ja aikuisille. Hinta ei sisällä tarvittavaa etäkorttia. Mikäli omistat Axxess-merkkisen etäkortin (ei Skidata), voit ostaa kausikortin suoraan verkosta Talman lippukaupasta ja syöttää kaikki tarvittavat tiedot sekä kuvan. Ps. Tätä halvemmalla tätä ei enää saa joten toimi heti!

Myös kesän 2022 Bike Parkin ja kiipeilypuiston kausikortit myynnissä tarjoushinnoin!

Lippukauppaan TÄSTÄ

Maksu ePassilla onnistuu nyt myös verkkokaupassa! Maksu liikunta- tai kulttuuri seteleillä, Eazybreakilla, Smartum Payllä, Edenred-kortilla, virikeseteleillä tai Smartumin kortilla onnistuu vain Talma Skin lipunmyynnissä keskuksen aukioloaikojen puitteissa. Huomaathan, että kaikki edellä mainitut liikuntaedut ja aplikaatio maksutavat ePassia lukuunottamatta vaativat paikan päällä käymisen. Etänä emme voi valitettavasti kyseisiä maksutapoja hoitaa. Kausikortteja ei voi myöskään varata. Paikan päältä ostaessa kausikortin haltijat kuvataan korttiin. Kaikkien kortin haltijoiden tulee olla siis paikan päällä. Paikan päältä kausikortteja voi ostaa seikkailupuiston aukioloaikoina – aukioloajat löydät täältä.

Hiihtokeskuspalveluja koskevat yleiset sopimusehdot: https://www.ski.fi/info/sopimusehdot/
Kausikortin käyttöohjeet: http://www.talmaski.fi/talvi/?page_id=66

 1. Kausikortti on henkilökohtainen. Kausikortti on voimassa kaudella 2022/2023 kaikilla rinnealueilla.
 2. Kausikortti ladataan nettikaupassa.
 3. Kausikorttiin ladataan kuva. Kuvan tulee olle tuore “passikuva” – tyyppinen kuva, selkeästi tunnistettavissa oleva kuva.
 4. Kortinhaltijan kuva tulee lisätä tilaukseen ostoksen yhteydessä.
 5. Ostaessasi lasten (6-11v.) tai eläkeläis (65+) kausikortin, varaudu todistamaan henkilökunnalle henkilöllisyytesi tarvittaessa rinteessä ollessa.
 6. Kausikortti ladataan vain Axess SmartCard-sirukortille. Sirukortin voi hankkia lipun lunastuksen yhteydessä hintaan 7 eur/kpl. Osa Skidatan KeyCard-korteista toimii myös mutta tätä emme voi taata. Sirukortti ei sisälly kausikortin kampanja- eikä normaalihintaan.
  Axess-lippujärjestelmän kaikki rinnekortit ovat etäluettavia. Rinnekortteja ei saa rei’ittää ettei sen siru vaurioidu. Vaurioituneen Axess-sirukortin tilalle asiakkaan on lunastettava uusi sirukortti. Rinnekortti tulee sijoittaa vasemmalle puolelle, takin rinta-, povi- tai hihataskuun.
 7. Ostaessasi kortin paikan päältä ladataan se heti sirukortille. Kortin haltija myös kuvataan paikan päällä korttiin. Ota siis oma sirukortti sekä kortinhaltija mukaan.
 8. Väärinkäyttö tai hissi- ja rinnesääntöjen rikkominen voi johtaa lipun pidättämiseen määräajaksi tai kokonaan.
 9. Mikäli kausikorttia käyttää muu kuin kortin omistaja on kyseessä petos, josta ilmoitamme  viranomaisille. Väärän henkilön käyttäessä korttia menettää hän kausikortin automaattisesti.
 10. Unohtuneen/kadonneen kausikortin tilalle tehdystä uudesta kortista perimme 15 euron kuoletusmaksun. Lisäksi tarvitset uuden sirukortin.
 11. Jo ostettua kausikorttia ei voi vaihtaa, muuttaa tai perua kuin force majeure – tai sairastapauksissa lääkärintodistuksella.
 12. Laskettelijan on itse huolehdittava siitä vakuutusturvasta, jonka hän katsoo tarvitsevansa.
 13. wpmaisema