Hiihtokoulun ennakkotiedote

Hei ja kiitos, että valitsit hiihtokoulumme!

Tältä sivulta löydät tietoa yleisistä kurssikäytännöistämme. Jos joku asia jää vielä mietityttämään, niin ole rohkeasti yhteydessä joko meilillä hiihdonopetus@talmaski.fi tai puhelimitse 044 5749 070.

Hiihtokausi 20/21 on edessä. Pandemia ei ole laantumassa, mutta on syytä muistaa että laskettelu ja lautailu ovat ulkoilmalajeja, joissa etäisyyksiä on helppo säilyttää. Kurssien vetäjät tulevat pitämään niistä hyvin huolta.

Jotta välttäisitte turhaa sisätiloissa liikkumista pienisssä tiloissa, toivomme että kaikki te, joila on omat välineet, laittaisitte monot jalkaan heti autosta poistuessanne jos suinkin mahdollista. Samoin lähtiessänne.

Irtoliput ostetaan tänä vuona lasiluukulta ulkoa ja kausikortit sisältä.

Jos kuitenkin joudutte Talmassa liikkumaan myös sisätiloissa kuten vuokraamossa, lipunmyynnissä ja ja mahdollisesti myös hiihtokoulun toimistolla ja ravintolatiloissa. Pyydämme teitä kaikkia pitämään maskia liikkuessanne sisätiloissa ja säilytätte turvavälit. Maskin voitte ulkona taittaa helposti taskuun. Tällä tavalla voimme tehdä meille kaikille kaudesta turvallisemman ja pystymme liikkumaan rinteissä koko kauden.

Olemme laskeneet kurssilaisten enimmäisosanottajamäärää aikaisemmistä vuosista epidemian vuoksi. Jokaisella kurssilla pyritään siihen että samat opettajat ovat aina samoissa ryhmissä.

MUISTAKAA:

TURVAVÄLIT, YSKIKÄÄ HIHAAN JA PITÄKÄÄ HYGIENIASTA HUOLTA. JÄÄKÄÄ SAIRAANA KOTIIN. ME KAIKKI YHDESSÄ VOIMME TEHDÄ TÄSTÄ PITKÄN KAUDEN TOIMIALLA VASTUULLISESTI.

Pukekaa lapset lämpimästi sään mukaan. Alkutalven kuukausina on aina välillä rivakkaakin pakkasta. Kerrospukeutuminen ja rukkaset, joiden sisään mahtuvat villasormikkaat tai -lapaset tms. Älkää kuitenkaan pukeko villasukkia monoihin.

Wernerin Esikoulussa edellytämme yhden huoltajan per oppilas osallistumaan “henkiseksi tueksi ja apukäsiksi” eli mm. avustamaan mattohissiin mentäessä ja siitä poistuessa. Tähän tehtävään ei tarvitse muuta kuin lämpimät vaatteet ja vettä kestävät kengät.

Wernerin Esikoulussa, LumiWernerissä ja VauhtiWernerissä emme käytä sauvoja ollenkaan.

Kurssimaksut

Toivomme, että mahdollisimman moni maksaisi kurssimaksut etukäteen verkkokauppamme kautta jotta vältymme ruuhkilta sisätiloissa

Aikuisten kurssit, hinta 69€.
Kurssin pituus: 2x100min, hinta 80euroa.
Kurssin pituus: 4x100min, hinta 150 euroa ensimmäiseltä ja 120 euroa toiselta lapselta samasta perheestä samalla kurssilla tai samaan aikaan kulkevalla kurssilla.
Kurssin pituus 5x100min, hinta 185 euroa ensimmäiseltä ja 150 euroa toiselta lapselta samasta perheestä samalla kurssilla tai samaan aikaan kulkevalla kurssilla.

Kurssimaksut verkkokaupasamme: TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN

Kurssimaksu maksetaan hiihtokoulutiskillä ensimmäisen kurssipäivän aikana lasten lähdettyä rinteeseen tai ennakkoon talmashop.com verkkokaupassa. Maksamalla kurssin ennakkoon verkkokaupassa vältämme turhia kontakteja hiihtokoulun tiskillä ensimmäisenä kurssipäivänä. Tee maksusuoritus verkkokaupassa osallistujan/osallistujien nimellä.

Talmaan tulo
Jos käytätte vuokraamon palveluja, tulkaa lapsen kanssa vuokraamoon viimeistään puoli tuntia ennen kurssin aloitusaikaa. Näin varmistamme, että lapset ovat ulkona vuokraamorakennuksen rinteen puoleisessa päädyssä olevan kurssin nimeä kantavan kyltin luona huoltajan kanssa hyvissä ajoin ennen kurssin aloittamista. Varmistakaa lapsen pituus, paino ja kengän numero jo kotona, koska ne kaikki kysytään vuokraamossa. Näin lapset saavat sopivan kokoiset ja oikein säädetyt välineet.

Välinevuokrat
Välinevuokra kurssipäivää kohti (myös kurssilaisen huoltajille kurssin aikana):
Kurssilaisten välinevuokra on 15 euroa yhtä kurssipäivää, kahta tuntia kohti. Jos vanhemmat haluavat vuokrata itselleen välineet kurssijakson ajaksi, välinevuokra on kurssilaisten vanhemmille sama 15 euroa kahdelta tunnilta. Kertokaa vuokraamossa, että lapsenne on laskettelukurssilla saadaksenne välinepakettinne samaan hintaan, 15 euroa, kuin kurssilla olevat lapset.

Huom! Aikuisten kurssilaisille välineet vain 10€/2h.

Kurssin päivämäärät ja kellonajat löytyvät kurssikalenterista. Pääset kurssikalenteriin TÄSTÄ.

TULOAIKA 45 minuuttia ennen kurssin alkua.
ALOITUS tasalta harjoittelurinteen yläpäästä.
TAUKO pidetään 50 minuutin jälkeen ja se kestää 10 minuuttia. Kurssi jatkuu jälleen tasalta samasta paikasta.
PÄÄTTÄMINEN 10 vaille. Lapset tuodaan silloin takaisin lähtöpaikkaan.

Ilmoittautuminen
Käykää ilmoittautumassa ensimmäisellä kerralla hiihtokoulun tiskillä ennen kuin menette ulos tapaamiskyltin luo. Jokaiselle lapselle laitetaan nimitarra kypärään jonka voi noutaa hiihtokoulun tiskiltä. Vuokrattuun kypärään annetaan jokaisella kerralla aina uusi nimilappu.

Aloittaminen, lähtöpaikka harjoittelurinteen yläpäästä
Jokainen kerta aloitetaan samasta paikasta kyseisen kurssin nimeä kantavan kyltin luota, jossa opettajat jakavat lapsille osallistujaliivit. Kurssin vastuuopettaja esittelee itsensä sekä kurssin muut opettajat. Hän kertoo aina myös lyhyesti sen, mikä on kunkin kurssipäivän tavoite ennen kuin koko joukko siirtyy rinteeseen.

Tauko
Jokaisella kerralla on yksi tauko, joka alkaa ja päättyy edellä mainitun aikataulun mukaan. Lapset tuodaan tauon alkaessa takaisin kyltin luokse. Jos haluatte ostaa lapselle juotavaa, se kannattaa hankkia valmiiksi hyvissä ajoin ennen kuin lapset tulevat sisään. Tauko on lyhyt ja tasalta kokoonnutaan takaisin lähtöpaikkaan.

Kurssipäivän päättäminen
Kurssipäivän loputtua lapset tuodaan takaisin lähtöpaikkaan aikataulun mukaan.

Tiedottaminen ja asioista kertominen
Kurssijaksoihin liittyviin asioihin ja kysymyksiin vastaavat vastuuopettaja ja kurssin opettajat. Kurssin lopuksi pidämme päättäjäiset ja kurssitodistusten jakotilaisuuden Werneriparkissa, mattohissin yläpäässä olevassa isossa kodassa tai sen lähistöllä.

Poissaolon “paikkaaminen”
Poissaolon (sairastuminen tms.) paikkaamisesta sovitaan ja se varmistetaan hiihtokoulun kanssa erikseen. Kurssipaikkaus suoritetaan tulevalla kaudella aina seuraavan vastaavan kurssin samalla tunnilla, jolta on ollut pois.

Kurssipalaute
Lähetämme jokaisen kurssin päätyttyä sähköpostilla kurssipalautelomakkeen osoitteen. Toivomme jokaisen vastaavan web-lomakkeelle arviointikyselyymme. Olemme pystyneet kehittämään Werneri-kurssiemme laatua ja sisältöä entistä paremmaksi vuosi vuodelta saamamme palautteen avulla vuodesta 2009 lähtien.

Hissinousut Wernerikurssin aikana sisältyvät aina opetuksen hintaan.
Hiihtokoulun jälkeen voit jatkaa harjoittelua edullisemmin. Hiihtokoulussa ollut asiakas saa 50% alennuksen hissilipusta samana päivänä kun on ollut tunnilla näyttämällä kuittia lipunmyynnissä.