RYHMÄT

Ohjelmapalvelut yrityksille ja ryhmille

panoraama

Kokous- tai TYKY-päivä tulossa? Pikkujoulut suunnitteilla? Meiltä saat kaikki yhdessä järkevästi hinnoitellussa paketissa. Kuljetukset, tilat, ruokailut, saunat ja hauskaa ohjelmaa. Helppoa ja kustannustehokasta! Alla listattuna joitain toteuttamistamme aktiviteeteistä, jokainen tapahtuma räätälöidään kuitenkin asiakkaan toiveiden mukaisesti ja olemme aina avoimia uusille ideoille. Ravintolapalveluistamme kerromme mielellämme lisää, ota rohkeasti yhteyttä!

TalmaSki-124.jpg
Iso kota varattavissa yksityistilaisuuksiin tai ulkoilupäivän “tukikohdaksi”. Kodassa on istumapaikat pöytineen noin 40 hengelle. Kota sijaitsee aivan Werneri Parkin vieressä eli sopii loistavasti myös perhejuhliin tai firman talviriehaan, jossa lapsetkin ovat mukana.

talvipaintball

Ryhmäalennus edellyttää ennakkovarausta, yhteismaksamista ja minimi 10hlö ryhmää.

Aktiviteetit

  1. Talvi-Paintball
   Tule tänne niin saat leipää! Mikään ei luo tiimihenkeä yhtä tehokkaasti kuin värikuulasota. Pari tuntia adrenaliinin katkuista toimintaa talvikentällämme ei jätä ketään kylmäksi!
  2. Paintball-tarkkuusammunta
   Simppeli tarkkuusammuntakisa värikuula-aseilla, tähän voi osallistua kaikki lapsista lähtien. Mukana tietenkin osaava vetäjä joka opastaa merkkaimen käytössä ja pitää huolen turvallisuudesta.
  3. Poniratsastus
   Takuumenestys perheen pienimmille! Ratsastusta ponilla avustajan kanssa. Hauskaa, jännää ja ovathan ponit hurjan söpöjä otuksia!
  4. Lumikenkäretki
   Lumikenkäretki Talman maastossa. Mukana opas.
  5. Mönkijä-rekiajelu
   Rekiajelua “peltiponilla”, pienten lasten mieleen.
  6. Päivä Werneri Parkissa
   Vuokraa Iso kota tukikohdaksi. Järjestä vaikkapa asiakkaille tai työntekijöille hauska talviriehapäivä pulkkailun jne. parissa.
  7. Päivä rinteissä
   Vuokraa Iso kota tukikohdaksi ja vietä hauska laskupäivä Sipoon Alpeilla. Mahdollista vuokrata myös saunatilat.
  8. Kokouspäivä rinteillä
   Tilaksi vaikkapa viihtyisä bistromme tai saunakabinetti, tiloihin mahdollista saada kangas & tykki. Ravintolamme huolehtii ruoka & juomapuolesta. Voitte yhdistää päivään myös laskettelua, saunomista…
  9. Kiipeilypäivä seikkailupuistossa
   Seikkailupuistomme aukeaa heti keväällä. Tutustu kesätoimintaamme: TÄÄLLÄ

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut: info(at)talmaski.fi