Werneri Park

Werneri Park on suljettu tämän talven osalta 18.4. keskuksen sulkeuduttua.

wpmaisema

Mikä onkaan mukavampaa kuin viettää laskettelupäivä perheen kanssa? Tänä talvena se on entistä mukavampaa sillä Talmasta löytyy takuulla jokaiselle jotakin. Vanhemmat ja nuoret voivat nauttia laskettelusta rinteissä ja perheen pienimmille meillä on tarjota lähes hehtaarin kokoinen alue, jossa voi lasketella perinteisesti, laskea pulkalla, liukurilla tai snow tubeilla tubekourussa, pyöriä karusellissä ja vaikka mitä! Mikä parasta, tuubit, liukurit, pulkat ja kelkat löytyvät Werneri Parkista valmiina, joten omia ei tarvitse tuoda! Werneri Parkista löytyy suuri, kaksikerroksinen monitoimirakennus, jossa grillauspaikkoja, pöytiä, penkkejä ja jopa Wernerin oma kioski, josta saa pikkupurtavaa ja lämmintä juotavaa.

Vanhemmat ovat myös tervetulleita mukaan peuhaamaan. Esimerkiksi snow tubet soveltuvat loistavasti myös aikuisten käyttöön. Leikkimielinen snow tube -kisa perheenjäsenten kesken saa punan poskille ja suupielet nousuun.

Rinnettä pääsee siis alas monella eri tavalla mutta ylös palaaminenkin on oma lukunsa. Werneri Parkin sydämenä toimii nimittäin taikamattohissi! Mattohissillä voi kulkea melkein minkä härvelin kanssa tahansa -helposti ja turvallisesti.

Lisäksi Werneri Parkissa voi grillata omia eväitä katetuilla grillipaikoilla, jotka löytyvät uuden monitoimirakennuksen tiloista. Werneri Park yhdistettynä Talman monipuolisiin rinteisiin tarjoaa tekemistä koko perheelle ja koko päiväksi!

Muuta Werneri Parkissa: laskuputki, vaijeriliuku, kiipeilykeskus sekä kaksi karuselliä!

Liput: Voimassaolevalla hissilipulla sisään ilmaiseksi!
1 Päivä = 15Eur
Arki-iltalippu (16-20:30) = 10Eur
Perhelippu (4 henkeä) = 49Eur

Huom: Werneri Parkin lippuhinnat sisältävät etäkortin. Omalla etäkortilla kahden euron säästö per lippu.
Alle 4v. lapset pääsevät sisään ilmaiseksi.

IMG_9137
IMG_9135
IMG_9133 IMG_9142 IMG_9144 IMG_9146

Werneri-syntymäpäiväjuhlat lapsille

wernerinsyndet2017

Tiedustelut ja varaukset: info(at)talmaski.fi tai puh. 0400-716894