Avoimet työpaikat

Haemme tulevalle talvelle työntekijöitä useisiin eri tehtäviin. Suurin osa töistä sopii esimerkiksi opiskelijoille tehtäväksi koulun ohella. Työajat painottuvat arki-iltoihin ja viikonloppuihin. Työmäärästä voidaan sopia todella joustavasti.

Snow park -osaaja / sheipperi

Haemme osaavaan snow parkin rakennustiimiimme intohimoista lumilautalijaa tai freestyle-laskijaa huoltamaan ja rakentamaan suorituspaikkoja. Vaatimuksena 18 vuoden ikä.
Vapaamuotoiset hakemukset ja kysymykset: vesku(at)talmaski.fi

Vuokraamo ja lipunmyynti

Etsimme vuokraamoon ja lipunmyyntiin henkilökuntaa tulevalle talvisesongille.

Odotamme sinulta
-Reipasta otetta asiakaspalveluun
-Oma-alotteisuutta
-Paineensietokykyä
-Mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin

Vapaamuotoiset hakemukset: hiihdonopetus(at)talmaski.fi

Rinnetyöntekijät

Etsimme  työntekijöitä täysi- ja osa-aikaiseen työsuhteeseen tulevalle talvisesongille.

Haussa on  hissityöntekijöitä päähisseille. Työnkuvaasi kuuluu mm. asiakaspalvelu hisseillä ja pienet huoltotyöt. Koulutamme tehtäviin. Vaatimuksena täysi-ikäisyys ja mahdollisuus työskennellä myös iltaisin sekä viikonloppuisin.

Lisäksi haemme lastenhissin valvojaa sekä Werneri Parkin valvojaa. Vaatimuksena täysi-ikäisyys ja etenkin Werneriin ja lasten hissille haemme lapsista pitävää henkilöä. Osa töistä sopii erinomaisesti vaikka opintojen ohelle  osa-aikaisesti tehtäväksi. Edellytyksenä mahdollisuus työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vapaamuotoiset hakemukset ja kysymykset: vesku(at)talmaski.fi

Hiihdonopettaja / lumilautaopettaja

Haemme tulevalle talvelle reippaita asiakaspalveluhenkisiä hiihdon- ja/tai lumilautaopettajia. Talman hiihtokoulu on yksi suomen suurimmista hiihtokouluista. Työ painottuu arki-illoille ja viikonlopuille. Voit olla jo Shory:n tai SHKY:n kurssin käynyt tai vaihtoehtoisesti vasta suunnittelet kurssille menoa. Järjestämme kurssin omassa keskuksessamme talven alussa sekä laudalla että suksilla.

Vapaamuotoiset hakemukset: hiihdonopetus(at)talmaski.fi

Ravintola

Rinneravintolamme kaipaa henkilökuntaa. Tarvitsemme kokkeja sekä kassahenkilöitä. Kassahenkilöillä vaatimuksena täysi-ikäisyys sekä anniskelupassi. Kokeilla hygieniapassi.

Vapaamuotoiset hakemukset: ravintola(at)talmaski.fi