Talvella suosittu Werneri Parkimme on auki myös kesäversiona. Touhupuistossamme on kesällä verkkoseikkailurata, pomppulinna, kaksi isoa Acon-trampoliiniä, moottorilla varustettu keinukaruselli, sähkötoimiset kaivurit, tavallinen karuselli, sählykaukalo ja pelivälineet, liukumäkiä, kiipeilyseinä sekä erilaisia pihapelejä vapaasti käytettävänä. Werneri Park on ilmainen alle 3-vuotiaille ja aikuisille.

Kesän 2023 uutuutena Werneri Parkissa oli verkkoseikkailurata, joka sopii kaikenikäisille eikä vaadi valjaita. Lisäksi uutena aktiviteettina Wernerin pulmaseikkailu, jossa vihjeiden avulla ratkotaan tehtäviä ja edetään huoneesta toiseen. Pulmaseikkailu on lapsille suunnattu peli, ja soveltuu hyvin myös sadepäiväiville, sillä se on sisätiloissa.

Werneri Parkissa on myös aurinkoinen kattoterassi, josta näkymät mäkeen. Terassilla voi nauttia myös omia eväitä.

Werneri Parkista löytyy myös lasten kaivinkoneet! Sähkötoimiset kaivurit toimivat poleteilla, sisäänpääsylippuun sisältyy yksi poletti, lisäpoletteja voi ostaa lipunmyynnistä. Kaivurit toimivat 5min yhdellä poletilla 👷🏻‍♂️👷‍♀️Huom! Alle 3v, aikuisten ilmaiset sisäänpääsyt ja kiipeilyliput eivät sisällä polettia.