Haku talvikaudelle 2023-2024 on alkanut!

Haemme tulevalle talvikaudelle työntekijöitä useisiin eri tehtäviin. Suurin osa töistä sopii esimerkiksi opiskelijoille tehtäväksi koulun ohella. Työajat painottuvat arki-iltoihin, viikonloppuihin ja koulujen loma-aikoihin (joululoma, hiihtoloma). Työmäärästä voidaan sopia todella joustavasti.

Aikaisempi työkokemus on eduksi, joskaan ei välttämätön, sillä koulutamme kaikkiin tehtäviin. Tärkeintä on reipas ja positiivinen ote työhön, oma-aloitteisuus ja kiinnostus asiakaspalveluun! Kaikki työtehtävät alkavat rinteiden avautuessa (arviolta marras-joulukuu 2023) ja kestävät keväällä rinteiden sulkeutumiseen saakka. Noudatamme hiihtokeskusalan työehtosopimusta.

Rinnetyöntekijät

Etsimme työntekijöitä koko- ja osa-aikaiseen työsuhteeseen tulevalle talvisesongille. Koulutamme tehtäviin. Vaatimuksena täysi-ikäisyys ja mahdollisuus työskennellä myös iltaisin sekä viikonloppuisin. Osa töistä sopii erinomaisesti vaikka opintojen ohelle osa-aikaisesti tehtäväksi.

Hissityöntekijöiden tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu hisseillä, hissien käyttö ja valvonta sekä pienet huoltotyöt, mm. lumityöt hissien lähtöpaikoilla sekä hissitarkistukset. Työ on ulkotyötä, jonka keskiössä on varmistaa asiakkaille onnistunut laskettelupäivä. Työssä on eduksi kokemus/harrastuneisuus laskettelusta/lautailusta, mutta se ei ole välttämätön, koulutamme kaikkiin tehtäviin. Tehtävä vaatii tarkkaavaisuutta, reippautta, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Werneri Park lastenmaan ja lastenhissin valvojan tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu ja lasten leikkien ja ohjelmien vetäminen sekä maskottina toimiminen. Tehtävässä edellytetään valmiutta ja halua toimia lasten/lapsiryhmien kanssa, reippautta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Työ on ulkotyötä.

Odotamme sinulta
-Reipasta otetta asiakaspalveluun
-Oma-alotteisuutta
-Paineensietokykyä
-Mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluettelon kera ja kysymykset: hanna (at) talmaski.fi

Vuokraamo ja lipunmyynti

HUOM! Vuokraamon ja lipunmyynnin työpaikat täytetty toistaiseksi kaudelle 2023-2024.

Etsimme vuokraamoon ja lipunmyyntiin henkilökuntaa osa-aikaiseen työsuhteeseen tulevalle talvisesongille. Koulutamme tehtäviin. Vaatimuksena täysi-ikäisyys ja mahdollisuus työskennellä myös iltaisin sekä viikonloppuisin. Osa töistä sopii erinomaisesti vaikka opintojen ohelle osa-aikaisesti tehtäväksi.

Lipunmyynnin ja välinevuokraamon tehtäviin kuuluvat lippujen myynti sekä välineiden vuokraus asiakkaille sekä näiden lisäksi yleinen asiakaspalvelu paikan päällä ja puhelimitse asiakkaita neuvoen ja ohjaten, välineiden huolto ja skishop tuotteiden myynti. Tehtävässä on eduksi aikaisempi asiakaspalvelu- ja kassatyökokemus ja harrastuneisuus/kokemus laskettelusta/lautailusta.

Odotamme sinulta
-Reipasta otetta asiakaspalveluun
-Oma-alotteisuutta
-Paineensietokykyä
-Mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin

Vapaamuotoiset hakemukset: hanna (at) talmaski.fi

Snow park -osaaja / sheipperi

Haemme osaavaan snow parkin rakennustiimiimme intohimoista lumilautalijaa tai freestyle-laskijaa huoltamaan ja rakentamaan suorituspaikkoja. Vaatimuksena 18 vuoden ikä. Työ on osa-aikaista ja pääosin ilta/yötyötä.
Vapaamuotoiset hakemukset ja kysymykset: vesku (at) talmaski.fi

Hiihdonopettaja / lumilautaopettaja

Haemme tulevalle talvelle reippaita asiakaspalveluhenkisiä hiihdon- ja/tai lumilautaopettajia. Talman hiihtokoulu on yksi suomen suurimmista hiihtokouluista. Työ painottuu arki-illoille ja viikonlopuille. Voit olla jo Shory:n tai SHKY:n kurssin käynyt tai vaihtoehtoisesti vasta suunnittelet kurssille menoa. Järjestämme kurssin omassa keskuksessamme talven alussa sekä laudalla että suksilla.

Vapaamuotoiset hakemukset: hiihdonopetus (at) talmaski.fi