Rinnepäivystäjät

Ski patrol on osa SHKY:n toimintaa. Ski patrolit käyvät valtakunnallisen koulutuksen, jonka Talmankin Ski patrolit ovat läpäisseet. Ski patrolit ovat rinneturvallisuuden erityisosaajia, joiden tehtävänä on neuvoa rinnekävijöitä, ennaltaehkäistä onnettomuuksia, valvoa ja puuttua viihtyisyyttä sekä turvallisuutta vaarantavaan toimintaan ja tarvittaessa antaa ensiapua. Ski patrol on vapaaehtoistyötä parhaimmillaan.

Talma Ski on ensimmäisiä Ski patrol -keskuksia Suomessa ja toiminta on alkanut Talmassa jo vuonna 2010. Talmassa Ski patroleita toimii tällä hetkellä noin toista kymmentä. Mukana on lisäksi myös ensiapukoulutettuja, jotka käyvät Ski patrol -koulutuksen myöhemmin. Tunnistat Talman patrolit kansallisesta Ski patrol -liivistä.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, älä epäröi kääntyä patrolin puoleen!

Talma Ski Patrol nyt myös facebookissa! Klikkaa tästä ja laita seurantaan!

Rinnepäivystäjäksi Talmaan?

Keikkalaisten tulee ottaa vähintään paria päivää aiemmin yhteyttä Vesaan vesku(at)talmaski.fi tai p. 0400 463513, Jussiin p. 0400816862 / jussi.komokallio(at)kerava.fi tai Juhoon p. 050 3691929 opastuksen- ja perehdytyksen osalta. Keikkalaiselle läpikäydään proseduurit, perehdytyskansion sisältö, tehtäväkuva, rinneturvallisuusasiat, ensi-apu- ja tilannejohtamisasiat, välineiden käyttö, viestiliikenne sekä otetaan vastaan rinteissä toimintaan kykeneväisyyden vuoksi perusteita mittaava hiihto- tai lautataitotesti (soveltaen kevennetysti SkiPatrol- hiihtotestiä), joka on läpäistävä. Talvi- ja hiihtoterveisin SkiPatrol / ensiapu.