Saunat: Meillä on kaksi saunaa, joten esim. miehille ja naisille on tarvittaessa omansa. Yhteen saunaan mahtuu kerralla noin kymmenen ihmistä saunomaan, molemmilla saunoilla on omat pesu- ja pukuhuonetilat. Saunavuokramme sisältää pyyhkeet ja pesuaineet. Tiloissa A-oikeudet. Tiloissa myös WC:t ja yhtenäinen kabinetti.

Saunakabinetti: Näppärän kokoinen ja tunnelmallinen tila saunojen yhteydessä. Kabinettiin mahtuu noin 20 henkeä ja sieltä löytyy suuri TV-näyttö, Playstation 5 konsoli ja pari ohjainta. Tilassa on A-oikeudet, eli kylmäkaappiin on tarvittaessa saatavilla kattava valikoima kylmiä juotavia.

Ravintolan sali: Ravintolan tilat on uusittu marraskuussa 2022. Suurille ryhmille oiva tila kokoustamiseen ja ruokailuun. Istumapaikkoja noin sata. Myös erillinen maisemakabinetti, josta näkymä rinteisiin. Tiloissa A-oikeudet.

Maisemakabinetti: Ravintolan terassilla sijaitseva tila, jossa iso pyöreä pyötä 10 hengelle ja näkymät rinteisiin. Mukava, yksityinen tila esimerkiksi pieniin kokouksiin, synttärijuhliin tai illallisille.

Bistro: Erillinen ravintosali, joka toimii mainiosti kokoustilana jopa 40 hengen kokouksiin. Isot ikkunat avautuvat rinteisiin. Tilassa on tv-näyttö ja sinne on saatavilla videotykki ja kangas tarvittaessa.

Iso kota: Kota on varattavissa yksityistilaisuuksiin. Kota sijaitsee ravintolarakennuksen läheisyydessä ja Werneri Parkin ulkopuolella. Kotaan mahtuu kerrallaan noin 40 henkilöä. Tunnelmallinen kota toimii hyvin esimerkiksi ryhmän yksityisenä tilana rinnepäivän aikana, lasten synttärijuhlien juhlatilana tai elämyksellisen illallisen näyttämönä, kun keittiömestari loihtii elävän tulen ääressä herkullisia ruokia tarinoiden kera.

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut:
hanna (at) talmaski.fi