Saunat: Meillä on kaksi saunaa, joten esim. miehille ja naisille on tarvittaessa omansa. Yhteen saunaan mahtuu kerralla noin kymmenen ihmistä saunomaan, molemmilla saunoilla on omat pesu- ja pukuhuonetilat. Saunavuokramme sisältää pyyhkeet ja pesuaineet. Tiloissa A-oikeudet. Tiloissa myös WC:t ja yhtenäinen kabinetti.

Saunakabinetti: Näppärän kokoinen ja tunnelmallinen kokous- ja ruokailutila saunojen yhteydessä. Kabinettiin mahtuu noin 20 henkeä ja sieltä löytyy videotykki, josta kuva heijastuu seinälle, sekä kylmäkaapit, joissa tarvittaessa saatavilla kattava valikoima kylmiä juotavia. Tiloissa A-oikeudet.

Ravintolan sali: Ravintolan tilat on uusittu marraskuussa 2022. Suurille ryhmille oiva tila kokoustamiseen ja ruokailuun. Istumapaikkoja noin sata. Myös erillinen maisemakabinetti, josta näkymä rinteisiin. Tiloissa A-oikeudet.

Iso kota: Kota on varattavissa yksityistilaisuuksiin. Kota sijaitsee ravintolarakennuksen läheisyydessä ja Werneri Parkin ulkopuolella. Kotaan mahtuu kerrallaan noin 40 henkilöä.

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut:
info (at) talmaski.fi