Kausivuokra

Kausivuokravälineet tulevat saataville perjantaina 8.9.2023 seikkailupuiston aukioloaikoina – tarkista aukioloajat täältä.

Lasten vuokravälinesetti kaudeksi (80-150cm sukset, ei koske twintip suksia) lokakuun loppuun asti 119€!
Marraskuun ensimmäinen päivä hinta nousee 129€. Toimimalla nopeasti säästät siis rahaa ja ennenkaikkea varmistat välineet ensi talveksi sillä nämä loppuvat joka vuosi kesken!

Vuokravälinesetti sisältää sukset, monot ja sauvat. Välineiden palautus Talmaan 14.4.2024 mennessä. Jos tahdot pidentää vuokrausaikaa kuukaudella onnistuu se +20€ hintaan. Välineet luovutetaan asiakkaalle täysin huollettuina. Jos välineet jäävät pieneksi kauden aikana voit tulla vaihtamaan ne suurempiin. Kausivuokrien hintaan ei sisälly kypärä. Kausivuokran yhteydessä kypärän vuokra kaudeksi +20€.

Välineet noudetaan Talmasta ja ne palautetaan Talmaan vasta keväällä. Voit siis laskea välineillä missä vain keskuksessa. Valitettavasti emme voi säilyttää kausivuokravälineitä Talmassa.

Lasten kausivuokrien hintaportaat

Syys-lokakuussa noudettu lasten vuokravälinesetti (sukset) 119€

Marraskuusta eteenpäin lasten vuokravälinesetti (sukset) 129€

Huom! Välineitä ei voi varata. Välineet noudetaan Talman vuokraamosta. Kausivuokravälineitä on tarjolla vain rajoitettu määrä ja ne ovatkin loppuneet joka vuosi kesken, joten nouda ajoissa, varmista talven laskuvälineet ja säästä rahaa! Huomioithan, että vuokratessa tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen.

PS. Myös pieni erä lumilautasettejä aikuisille ja lapsille (lauta, siteet, kengät) sekä aikuisten vuokravälinesettejä (sukset, monot, sauvat) hintaan 149€.

Talma Ski välinevuokraamo

Puh. 0400-716866

vuokraamo(at)talmaski.fi (rinteiden aukioloaikoina)

Meillä on kaksi vuokraamoa, jotka varmistavat sujuvan palvelun myös ruuhkaisempina päivinä. Vuokraamostamme saat juuri sinulle sopivat välineet ja asiantuntevan palvelun. Välineitämme uusitaan joka kaudelle ja niitä huolletaan jatkuvasti.  Huomioithan, että vuokratessa tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen.

Välinevuokraus ja huolto

*Arki-ilta tarkoittaa arki-iltaisin kello 16 – sulkemisaika. Ei voimassa pyhäpäivinä.

Huolto
Pikavoitelu10€
Koneellinen kuumavoitelu suksille20€
Kuumavoitelu (käsin) lumilaudoille ja suksille25€
Perushuolto suksille (Pohjan hionta, kanttien teroitus, kuumavoitelu)40€
Perushuolto lumilaudoille (Pohjan hionta, kanttien teroitus, kuumavoitelu käsin)45€
Täyshuolto (Pohjan hionta, kolojen täyttö, kanttien teroitus, kuumavoitelu)alkaen 50€
Siteiden asennus40€
Siteiden siirto50€

Välineiden huolto nopeasti, pääsääntöisesti 1-2 päivässä! Jätä välineet huoltoon laskupäivän päätteeksi ja ne odottavat sinua valmiiksi huollettuina kun tulet seuraavan kerran mäkeen!

Huollosta myös varaosat siteisiin ja pienet korjaukset, kysy rohkeasti lisää!