Talman kevät- ja syyskaudet kouluryhmille

Talven ryhmätarjonnasta tietoa alempana

Aktiivinen liikuntapäivää Talma Active Parkissa!

Seikkailupuistomme kuusi eritasoista kiipeilyrataa tarjoavat jännitystä, haasteita ja hauskaa motorisia taitoja kehittävää liikuntaa. Kouluryhmähintaan sisältyy myös sisäänpääsy Werneri Parkiin, jossa on lisää kivoja aktiviteetteja, mm. trampat, pieni sählykenttä, kiipeilyseinä yms. Osaava henkilökuntamme ottaa ryhmän vastaan ja antaa kattavan ohjeistuksen turvaohjeineen, auttaa turvavarusteiden kanssa ja valvoo kiipeilyä koko käynnin ajan. Seikkailupuistopäivään on hyvä varata aikaa vähintään 3 tuntia. Kiipeilyn lisäksi tai sijaan aktiviteeteissa on tarjolla vauhdikas ohjattu paintball-värikuulapeli, minigolf ja frisbeegolf.

Seikkailupuisto kouluryhmille

Seikkailupuiston hinnat koululaisryhmille keväällä 2023 (vko 19 alkaen)
  • Ke-pe klo 12.00 jälkeen 18€/hlö (minimiveloitus 20hlö)
  • Ke-pe klo 16 jälkeen 15€/hlö (minimiveloitus 20hlö)
  • Muina aikoina 25€/hlö (minimiveloitus 20hlö)

Hinta sisältää kiipeilypuiston, lainahanskat kiipeilyyn, minigolfin, frisbeegolf kiekkovuokran ja Werneri Parkin.

Seikkailupuistossa on hanskapakko, omat hanskat voi myös tuoda. Meiltä voi halutessaan myös ostaa hanskat omaksi 4€ hinnalla.

Lisätietoja kiipeilypuistosta löydätte täältä ja Werneri Parkista täältä.


Paintball-värikuulapeli kouluryhmille (kevät 2023)

Toinen suosittu aktiviteettivaihtoehto on ohjattu paintball-värikuulapeli, joka sekin tarjoaa vauhtia, jännitystä ja oivaa liikuntaa. Meillä on monen vuoden kokemus ohjattujen paintball-pelien järjestämisestä. Ohjelman kesto on noin 2 tuntia. (sis. 400 kuulaa/hlö ja suojavarusteet. HUOM! kengät ja hanskat sekä säänmukaiset varusteet ohuehkon haalarin alle.)

Ohjatun paintball pelin hinta kouluryhmille 38€/hlö (minimi 10hlö)

Lisätietoa paintball-pelistä löydätte täältä.

Kauttamme onnistuvat myös yhteiskuljetukset erillisen tarjouksen mukaan.

Monenlaiset ruokailut onnistuvat kauttamme toki myös. Uudistuneen ravintola SNÖn valikoimista ryhmille löytyy esim. hodarimenu tai vaikkapa maittava kotiruokalounas. Puistossa ulkona voi myös syödä omia eväitä ja tarvittaessa ryhmälle käytössä myös grilli.


Ryhmäkäynti tulee varata vähintään viikkoa ennen vierailuajankohtaa.

Tee varaus tai kysy lisää!

Sähköposti activepark (at) talmaski.fi ja puhelin 0400716894 (arkisin klo 12–16)


Talman talvi kouluryhmille:

Kevät- ja syyskauden aktiviteeteista tietoa alempana.

Talviriemua Talmassa koululaisille!

Koulujen talviliikuntapäivät 2023 Talmassa olivat viikoilla 7 ja 9

Jos haluatte tulla kouluryhmän kanssa keväthangille, ota yhteyttä ja pyydä tarjous ryhmällenne:

info (at) talmaski.fi tai puh. 0400-716894 (arkisin klo 12-16)

Talma Ski on laskettelukeskus Sipoossa, pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Olemme jo vuosien ajan panostaneet koululaisryhmien monipuolisen ja laadukkaan talviliikuntapäivän järjestämiseen. Koulun liikuntapäivän järjestäminen kanssamme on helppoa! Hoidamme kaikki tarvittavat etukäteisjärjestelyt toiveidenne mukaisesti ja ryhmän saapuessa paikalle teitä ollaan vastassa, eväänne kuljetetaan omaan taukopaikkaanne ja oppilaat ohjataan oikeaan vuokraamoon. Meillä on myös erittäin helppo lasten harjoittelurinne. Rinne on noin 20m pitkä, hyvin loiva ja sopiikin erinomaisesti myös ensikertalaisille laskettelun tai lautailun kokeiluun – ja ylös mäkeä tuo lyhyt, helppo ja turvallinen mattohissi.

Ryhmällä on tarvittaessa veloituksetta käytössä oma taukopaikka, jossa myös grillausmahdollisuus! Vaihtoehtoisesti täysin uudistuneessa ravintolassamme voimme tarjota ennakkovarauksesta ryhmälle vaikkapa maukkaan kotiruokalounaan – ja paljon muitakin vaihtoehtoja tarjonnasta toki löytyy.

Ryhmäkäynti tulee varata vähintään viikkoa ennen vierailuajankohtaa.

Tee varaus tai kysy lisää!

Sähköposti info (at) talmaski.fi ja puhelin 0400716894 (arkisin klo 12–16)