Kausivuokravälineet saatavilla – tarkista aukioloajat täältä.

Lasten vuokravälinesetti kaudeksi (80-150cm sukset, ei koske twintip suksia) 129€. Nämä loppuvat joka vuosi kesken!

Myös pieni erä lumilautasettejä aikuisille ja lapsille (lauta, siteet, kengät) sekä aikuisten vuokravälinesettejä (sukset, monot, sauvat) hintaan 149€.

Vuokravälinesetti sisältää sukset, monot ja sauvat. Välineiden palautus Talmaan 14.4.2024 mennessä. Jos tahdot pidentää vuokrausaikaa kuukaudella onnistuu se +20€ hintaan. Välineet luovutetaan asiakkaalle täysin huollettuina. Jos välineet jäävät pieneksi kauden aikana voit tulla vaihtamaan ne suurempiin. Kausivuokrien hintaan ei sisälly kypärä. Kausivuokran yhteydessä kypärän vuokra kaudeksi +20€.

Välineet noudetaan Talmasta ja ne palautetaan Talmaan vasta keväällä. Voit siis laskea välineillä missä vain keskuksessa. Valitettavasti emme voi säilyttää kausivuokravälineitä Talmassa.

Hinnat

Huom! Välineitä ei voi varata. Välineet noudetaan Talman vuokraamosta. Kausivuokravälineitä on tarjolla vain rajoitettu määrä ja ne ovatkin loppuneet joka vuosi kesken, joten nouda ajoissa, varmista talven laskuvälineet ja säästä rahaa! Huomioithan, että vuokratessa tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen. Alaikäiset eivät voi tehdä vuokraväline sopimuksia koko kaudeksi eli vanhempi paikalle myös.

Talma Ski välinevuokraamo:
Puhelinnumero 0400-716882 (rinteiden aukioloaikoina)
vuokraamo(at)talmaski.fi