Talman Hiihtokoulu

Tiedustelut sähköpostitse hiihdonopetus(at)talmaski.fi tai puhelimitse 040-1281419 (kurssiaikojen puitteissa)

Kaikki varaukset vähintään 24t etukäteen hiihtokoulun sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Talman hiihtokoulu on erityisesti lasten ja nuorten opettamiseen erikoistunut hiihtokoulu. Hiihtokoulumme on ollut mukana alusta lähtien Werneri-konseptin kehitystyöryhmissä ja testaamassa konsepteja aina ennen niiden kansallista käyttöönottoa. Hiihtokoulumme on jo usean vuoden ajan ollut yksi Suomen suurimmista Werneri-hiihtokouluista.

Yksityistunneilla ja Wernerikursseilla hissinousut opetuksen aikana sisältyvät hintaan.
Hiihtokoulun jälkeen voit jatkaa harjoittelua edullisemmin. Yksityistunnilla tai Wernerikurssilla ollut asiakas saa 50% alennuksen hissilipusta samana päivänä, kun on ollut tunnilla näyttämällä kuittia lipunmyynnissä.
HUOM! Ei koske Werneri Park-lippuja.

Lasten ja nuorten opetus on jaettu kahteen tasoon:

1. WERNERIKURSSIT: Wernerin Esikoulu, 4-5 vuotiaat. LumiWerneri 5-14 vuotiaat laskettelun aloittavat, VauhtiWerneri 6-14 vuotiaat ja LumilautaWerneri 8-14 vuotta).

2. JATKOTASO otsikolla kuuluviin lasten ja nuorten jatkotason “kursseihin”, joita ovat: ALPPI: AlppiCamp2 ja 3, Freestyle Ski ja Lumilauta 2-taso sekä Freestyle Snowboarding.

AIKUISTEN VIIKONLOPPUKURSSIT

Aikuisten suksi- ja lumilautakurssit ovat yleensä la-su viikonloppuisin klo 10-12 tai 12-14. Kurssit pidetään samaan aikaan Wernerikurssien kanssa. Peruskurssit aloitteleville ja jatkotaso aikaisemmin laskeneille tai lautailleille. Lasten kanssa on helpompaa olla yhdessä rinteessä silloin, kun osaat itse samat perusasiat. Kurssin minimikoko on viisi (5) henkeä ja alaikäraja 15 vuotta. Kurssin tavoitteena on oppia sujuva laskettelu tai lumilautailu helpoissa olosuhteissa. Viikonloppukurssin kesto on 2×100 minuuttia.

TALMAN HIIHTOKOULU on ollut aktiivisesti kehittämässä lasten ja nuorten hiihdonopetuksen konsepteja, joiden mukaan hiihtokoulumme toimii. Näillä meriiteillä Talman Hiihtokoulu valittiin Vuoden Hiihtokouluksi 2010 ja osana samaa asiaa Talma Ski Vuoden Lähirinteeksi 2011, 2016 sekä 2020. Werneri-konsepti on kansallinen “tuote”, joka on käytössä SHKY:n hiihtokeskuksissa. Lasten ja nuorten yksilölliset kyvyt oppimisessa yhdistyneenä positiiviseen ja innostavaan vuorovaikutussuhteeseen, oppimalla oppimiseen, ovat meillä ratkaisevassa roolissa.

Kaikki Wernerikurssiemme vastuuhiihdonopettajat ovat saaneet erillisen Werneriohjaaja-koulutuksen. Opettajamme pyrkivät luomaan lujan luottamuksen lasten ja itsensä välille. Me annamme lasten kokeilla omia rajojaan ja nauttia avoimesti onnistumisestaan. Innostamme ja ohjaamme heitä myönteisellä kannustamisella ja pidämme tiukasti kiinni jalkapallovalmentaja Stuart Baxterin toteamuksesta: “lapset eivät ole pieniä aikuisia, he ovat lapsia”. Lasten oppimisen on oltava hauskaa, elävää ja monipuolista. Lasten kanssa on tehtävä aina työtä koko sydämellä.

Mielestämme lapselle on jäätävä jokaisesta kerrasta hyvä mieli ja oman oivaltamisen ilo. Teemme parhaamme että jokaisen jakson päättyessä näkisimme innostuneita ja iloisia ilmeitä. Pieniä laskettelijoita tai lumilautailijoita, jotka odottavat seuraavaa laskumahdollisuutta.

Tervetuloa ja tapaamisiin Talmassa!