Tällä kaudella on luvassa eksklusiivisiä etuja Talman kausikortin omistajille!

Saammeko esitellä: Kausarikeskiviikko! Tulevana talvena tulemme avaamaan keskiviikkoisin rinteet jo kello 14.00 kausikorttilaisille. Lipunmyynti ja rinteet aukeavat muille kello 16.00 eli kausikortilla nautit rinteistä jo pari tuntia ennen muita. Ensimmäistä kausarikeskiviikkoa vietetään 13.12. ja siitä edespäin kaikkina normaaleina keskiviikkoina pois luettuna arki-pyhät, joulu- ja hiihtolomalla sekä koululaisviikoilla jolloin rinne on auki jo heti aamusta kaikille kävijöille.

Kausikortin haltijana saat myös huollot alennettuun hintaan Talman vuokraamossa. Kuumavoitelu, Optiwax-voitelu suksille ja perushuolto -5€.

Snö Burgerin ostajalle limu kaupan päälle Ravintola Snössä arkipäivisin. Tarjous koskee vain kausikorttilaisia. Tarjouksen saat näyttämällä kausikorttia tilatessasi.

Kausikortilla saat myös Laajiksen ja Mielakan päivälipuista -50% alennusta.

Black weekin ajan kausikortti saatavilla vielä alennettuun hintaan 269€ (ovh 420€). Tarjous päättyy 27.11.2023 kello 23:59. Ostettavissa verkosta kellon ympäri ja lipunmyynnistä rinteiden aukioloaikoina. Paikan päällä voit käyttää myös Smartum, Edenred ja ePassi liikuntaetuja.

Huom! Nämä edut ovat voimassa vain Talman rinteisiin oikeuttavalla kausikortilla. Pidäthän huolen siis, että sinulla on kuvallinen kausikortti kun lunastat etua. Edellä mainitut edut eivät koske Werneri Parkin kausikorttilaisia. Werneri Park ei ole auki kausarikeskiviikkoisin kello 14-16.

Luokat: Talvi