Kausivuokravälineet tulevat saataville perjantaina 8.9.2023 seikkailupuiston aukioloaikoina – tarkista aukioloajat täältä.

Lasten vuokravälinesetti kaudeksi (80-150cm sukset, ei koske twintip suksia) lokakuun loppuun asti 119€!
Marraskuun ensimmäinen päivä hinta nousee 129€. Toimimalla nopeasti säästät siis rahaa ja ennenkaikkea varmistat välineet ensi talveksi sillä nämä loppuvat joka vuosi kesken!

Vuokravälinesetti sisältää sukset, monot ja sauvat. Välineiden palautus Talmaan 14.4.2024 mennessä. Jos tahdot pidentää vuokrausaikaa kuukaudella onnistuu se +20€ hintaan. Välineet luovutetaan asiakkaalle täysin huollettuina. Jos välineet jäävät pieneksi kauden aikana voit tulla vaihtamaan ne suurempiin. Kausivuokrien hintaan ei sisälly kypärä. Kausivuokran yhteydessä kypärän vuokra kaudeksi +20€.

Välineet noudetaan Talmasta ja ne palautetaan Talmaan vasta keväällä. Voit siis laskea välineillä missä vain keskuksessa. Valitettavasti emme voi säilyttää kausivuokravälineitä Talmassa.

Hinnat:

-Syys-lokakuussa noudettu lasten vuokravälinesetti (sukset) 119€
-Marraskuusta eteenpäin lasten vuokravälinesetti (sukset) 129€
-Lumilautasettejä aikuisille ja lapsille (lauta, siteet, kengät) 149€
-Aikuisten vuokravälinesettejä (sukset, monot, sauvat) hintaan 149€

Huom! Kausivuokralle ei ole tarjolla twintip-suksia. Välineitä ei voi myöskään varata. Välineet noudetaan Talman vuokraamosta. Kausivuokravälineitä on tarjolla vain rajoitettu määrä ja ne ovatkin loppuneet joka vuosi kesken, joten nouda ajoissa, varmista talven laskuvälineet ja säästä rahaa! Huomioithan, että vuokratessa tarvitset mukaan henkilöllisyystodistuksen.

Talma Ski välinevuokraamo

Puh. 0400-716866

vuokraamo(at)talmaski.fi (rinteiden aukioloaikoina)

Luokat: Talvi