Talma täyttää ensi talvena 40 vuotta. Otetaanpa katsaus Talman tulevaisuuteen, meillä on paljon kerrottavaa. Suurin uutinen on rinnepinta-alan kasvaminen puolella lähi vuosina. Suunnitelmissa on avata kaksi uutta rinnettä hisseineen Talman eteläpuolelle. Toinen rinteistä tulee olemaan loiva, lähes puoli kilometriä pitkä, leveä etelärinne. Tämän rinteen sisäreunaan tulisi uusi tuplasti pidempi reiliparkki. Rinteen ulkoreunaan tulee…palaamme tähän myöhemmin. Toinen, nykyisen eturinteen oikealle puolelle tuleva rinne toimisi uutena isompana kaikille sopivana perherinteenä. Näiden rinteiden myötä nostamme perheiden laskukokemuksen Talmassa vielä korkeammalle tasolle.

Viime vuonna teimme takaparkissa maanmuokkausoptimointia jotta avaamiseen tarvittava lumimäärä pienentyy, tänä kesänä sama tehdään etuparkille. Lisäämme myös etuparkin lumetuskapasiteettiä. Lisäksi lumetussuunnitelmaa muokataan niin, että jatkossa ensimmäisenä avautuu pop-up parkki kuten tähänkin asti mutta heti seuraavaksi tykit siirretään etuparkkiin joka pyritään avaamaan nopeasti kevyemmällä ja helpommalla kattauksella joka palvelisi suurta yleisöä. Etuparkki pyörisi väliaikaisella (muuttuvalla) kattauksella takaparkin aukeamiseen saakka.

Talma sai myös uuden intoa puhkuvan toimitusjohtajan! Aleksi Vesimäki on tullut tunnetuksi asiakkaillemme hiihtokoulun johtajana ja astuu nyt myös toimitusjohtajan saappaisiin. Yksi ensimmäisistä Aleksin haasteista on ollut Talman siirtyminen hiilineutraaliksi ja tämä on nyt saavutettu. Talma 2.0 -projektin osalta puhutaan miljoonaluokan investoinnista ja sitä lähdetään viemään eteenpäin Aleksin johdolla. Olemme vasta raapaisseet näiden uudistusten tuomia mahdollisuuksia. Kerrottavaa on vielä varmasti!

Tulevan 40v-juhlavuotemme kunniaksi tuomme nyt myyntiin ennakkokausikortit ennenäkemättömillä erikoistarjouksilla. Tarjoushinta 179€ voimassa sunnuntaihin 2.4. saakka jonka jälkeen hinta nousee. Loppukausi + ensi kausi -yhdistelmäkausari hintaan 239€. Kausikortilla lasket talven jokaisena aukiolopäivänä ilman rajoituksia ja pääset myös Werneri Parkkiin.

Kausikortin pääset ostamaan TÄSTÄ

Luokat: Talvi