Raskain mielin joudumme ilmoittamaan, että Talma Bike Parkia ei valitettavasti pystytä avaamaan kesäkaudella 2023 uusien rinteiden rakennusprojektin alkamisen vuoksi.


Kuten ehkä olette kuulleetkin, Talmassa on alkamassa uusien rinteiden rakennusprojekti, joka alkaa mittavalla maanrakennusurakalla. Pitkän odotuksen jälkeen projekti lähtikin liikkeelle vauhdilla tonttikaupan yllättäen toteutuessa. Projektin suunnitelmien tarkentuessa olemme todenneet, että emme pystyisi ensi kesänä tarjoamaan bike parkiin reittejä siinä laajuudessa tai sen laatuisina kun teille tärkeille bike park asiakkaillemme haluaisimme tarjota. Tämän lisäksi, maanrakennusurakka vaikuttaisi myös oleellisesti reittien käyttöturvallisuuteen. Näiden syiden vuoksi emme pysty bike parkia avaamaan ensi kesänä.
Ymmärrämme hyvin, että tämä uutinen on pettymys ja olemme hyvin pahoillamme asiasta! Tämä on harmillista myös meille, kun olemme juuri muutaman vuoden ehtineet kehittää bike parkiamme isolla kädellä.

Palautamme luonnollisesti rahat kaudelle 2023 ostetuista kausikorteista ja päivälipuista. Kontaktoimme sähköpostitse asiakkaita parhaillaan. Kaikille meillä ei järjestelmässä ole sähköposteja, joten otathan yhteyttä, ellet ole saanut meiltä vielä sähköpostia: info (at) talmaski.fi


Arvostamme asiakkuuttanne ja tukeanne Talman bike parkin asiakkaana, ja pahoittelemme vielä kerran, ettemme voi palvella tulevana kesänä.
Rinteiden maanrakennusurakan kuluessa tutkimme mahdollisuuksia kehittää bike park toimintaamme. Ehkä pystymme tarjoamaan entistä paremman ja monipuolisemman bike parkin Talmassa tulevaisuudessa.

Luokat: Yleinen