Virkistys- tai TYKY-päivä, tiimipalaveri tai kokouspäivä tai asiakastilaisuus järjestettävänä?

Talmasta löytyy ympäri vuoden monipuolinen tarjonta aktiviteetteja, tiloja ja ruokatarjoiluja mitä erilaisempiin tapahtumiin – niin pieniin kuin isoihinkin.

Ota yhteyttä, niin räätälöimme juuri teidän porukalle sopivan päivän!

info (at) talmaski.fi tai puh. 0400 716 894 (arkisin klo 9-15)

Talman talvikauden tarjontaa yrityksille:

Kevät- ja kesäkauden tarjonnasta tietoa alempana.

Aktiviteettiesimerkkejä

 1. Syksyinen Paintball
  Tule tänne niin saat leipää! Mikään ei luo tiimihenkeä yhtä tehokkaasti kuin värikuulasota. Pari tuntia adrenaliinin katkuista toimintaa kentällämme ei jätä ketään kylmäksi!
 2. Paintball-tarkkuusammunta
  Simppeli tarkkuusammuntakisa värikuula-aseilla, tähän voi osallistua kaikki lapsista lähtien. Mukana tietenkin osaava vetäjä joka opastaa merkkaimen käytössä ja pitää huolen turvallisuudesta.
 3. Lumikenkäretki
  Lumikenkäretki Talman mukavassa metsämaastossa. Lumikengät vuokralle tai vaikka kokonaan ohjattu retki.
 4. Mönkijä-rekiajelu
  Rekiajelua ”peltiponilla”, erityisesti pienten lasten mieleen.
 5. Perhepäivä Werneri Parkissa
  Koko henkilöstö perheineen tai vaikka yhteistyökumppanit perheineen mukaan! Iso kotamme toimii ryhmän yksityisenä tukikohtana, jossa tarjolla esimerkiksi kuumia juomia ja grillimakkaraa. Hauska talviriehapäivä pulkkailun parissa saa taatusti kaikkien suupielet ylöspäin ja tuo punan poskille!
 6. Porukkapäivä rinteissä
  Iso kota ryhmän tukikohtana ja porukkanne viettää hauskan laskupäivä Sipoon Alpeilla. Kaksi vuokraamoamme varustavat isonkin porukan tarvittaessa huippuvälineillä! Mahdollista vuokrata myös saunatilat. Ja luonnollisesti päivään kuuluu maukas ruoka kodassa tai ravintolassa nautittuna!
 7. Kokouspäivä rinteillä
  Kokoustilaksi esimerkiksi yksityinen saunakabinettimme, tiloihin mahdollista saada myös kangas & tykki. Uusi, upea Ravintola Snö huolehtii ruoka & juomapuolesta. Voitte yhdistää päivään myös laskettelua, saunomista…
 8. Syyspäivä Talmassa
  Ennen talven tuloa voi nauttia Talman luonnosta maastopyöräillen ja/tai frisbeegolfaten. Sähkömaastopyöriä ja valmiit reitit saatavilla pienryhmille. Frisbeegolfiin saloihin voi tutustua myös ohjatun kurssin parissa tai vuokrata kiekkosetit omatoimiseen fribailuun. Maastopyöräretkillekin on saatavilla ohjaaja mukaan tarvittaessa. Reippaan ulkoilun jälkeen onkin mukava siirtyä saunan lämpöön tai vaikka upean kotaelämyksen pariin keittömestarimme loihtiessa herkullisia makuelämyksiä! Lue lisää pyöristämme täältä.

Hissilippulahjat

Paikan päällä tapahtuvien tapahtumien lisäksi hissiliput toimivat hyvin myös lahjoina – palkintona tai joululahjana henkilökunnalle, kiitoslahjana asiakkaille ja muistamisena yhteistyökumppaneille. Lippupakettikokonaisuuden voimme räätälöidä toiveidenne mukaan sisältämään erilaisia lipputuotteita, esim. arki-iltaliput, päiväliput, Werneri Park perheliput jne. Esimerkiksi arki-iltaliput 50kpl pakettina huiman edulliseen 18,18€/kpl +alv hintaan (sis. etäkortin)! Pyydä tarjous haluamastanne kokonaisuudesta ja määrästä!


Talman kevät- ja kesäkauden tarjontaa yrityksille:

Seikkailupuisto on ryhmille avoinna sopimuksen mukaan myös puiston aukioloaikojen ulkopuolella!

Alla muutama kesä- ja syyskauden esimerkkipaketti ryhmille – räätälöimme pakettejakin toiveiden ja henkilömäärän mukaan.
Esimerkkipakettien minimiveloitus 20hlö. Kysy tarjous pienemmälle tai isommalle ryhmälle!

Syysseikkailu 33,53€/hlö (+alv, alvillinen hinta 37,90€/hlö)

– kiipeily TAI frisbeegolf “green card” -kurssi (kesto noin 2 tuntia, ryhmälle valitaan yksi aktiviteetti tai lisähinnasta molemmat)
– tunnelmallinen, iso kota ryhmän yksityiskäytössä (2t.)
– kodassa grillattavaksi makkaralajitelma mausteineen sekä lisukkeena perunasalaattia

Kokouksesta korkeuksiin 46,59€/hlö (+alv, alvillinen hinta 52,90€/hlö)
– kokoustila (1-3t.)
– kokouskahvit täytetyllä sämpylällä
– kiipeily TAI frisbeegolf “green card” -kurssi (kesto noin 2 tuntia, ryhmälle valitaan yksi aktiviteetti tai lisähinnasta molemmat)
– ruokaisa salaattibuffet, sis. neljä erilaista ruokaisaa salaattia, leipää ja levitettä ja jälkiruuaksi kahvia ja suklaamoussea

Vauhdikas virkistyspäivä 59,61€/hlö (+alv, alvillinen hinta 66,90€/hlö)
– ohjattu paintball-värikuula peli (kesto noin 2 tuntia, sis. suojavarusteet ja 500 kuulaa/hlö)
– ruokailuna pastabuffet TAI hampurilaisbuffet
– suihkujen käyttö sis. pyyhkeet ja pesuaineet

Tarvittaessa saatavissa lisäksi saunat +8,06€/hlö (+alv, alvillinen hinta 10,00€/hlö)

Huom! Kiipeilyssä on hanskapakko ja omat hanskat saa tuoda. Meiltä voi myös ostaa hanskat hintaan 4€/pari (sis. alv)

Ryhmille löytyy myös monia muita ruokailuvaihtoehtoja!

Lisähintaan voi valita useammankin aktiviteetin. Jos ryhmäohjelmaksi valitaan kiipeily, tarjolla on tarvittaessa myös vaihtoehtoisia aktiviteetteja heille, jotka eivät halua kiipeillä (mm. minigolf).

Bussikuljetukset onnistuvat myös kauttamme.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!
activepark (at) talmaski.fi tai puh. 0400 716 894 (arkisin klo 9-15)