Virkistys- tai TYKY-päivä, tiimipalaveri tai kokouspäivä tai asiakastilaisuus järjestettävänä?

Talmasta löytyy ympäri vuoden monipuolinen tarjonta aktiviteetteja, tiloja ja ruokatarjoiluja mitä erilaisempiin tapahtumiin – niin pieniin kuin isoihinkin.

Ota yhteyttä, niin räätälöimme juuri teidän porukalle sopivan päivän!

info (at) talmaski.fi tai puh. 0400 716 894 (arkisin klo 12-16)

Talman talvikauden tarjontaa yrityksille:

Kevät- ja kesäkauden tarjonnasta tietoa alempana.

Talvinen tyhyiltatarjous 28,90€/hlö +alv

Tarjous voimassa tilaisuuksiin arki-iltaisin, rinteiden normaalin aukioloajan puitteissa kevätkaudella 2023, minimiryhmäkoko 10hlö.

Hinta sisältää maukkaan keiton ravintola SNÖssä ja hissiliput. Lisäksi tarvittaessa vuokravälinesetti päiväksi hintaan 12,90€/hlö+alv (setti sisältää sukset tai lumilaudan, monot, kypärän ja tarvittaessa sauvat).

Ruokailu sis. päivän keiton, leipää ja levitettä ja kahvin. Erikoisruokavaliot huomioidaan luonnollisesti myös ilmoitetun mukaan. Keiton sijaan ruokailulle on monia muitakin vaihtoehtoja lisähinnasta.

Hissilippu on voimassa koko illan rinteiden aukioloajan mukaan ja se sisältää myös Werneri Parkin.

Päivään on mahdollista lisätä monenlaista muutakin puuhaa esim. tunnelmallinen illanvietto kodassa tai rinteitä ihaillen maisemakabinetissa, virkistäytyminen saunassa rinnepäivän päätteeksi ja afterski ruoat ja juomat ravintola SNÖn maisemakabinetissa. Päivän voi myös aloittaa vaikka pienellä kokouksella saunakabinetissamme (kokous voi alkaa jo ennen klo 16 tarvittaessa). Kysy lisää – räätälöimme juuri teidän toiveidenne mukaisen päivän!

info (at) talmaski.fi, puh. 0400-716894 (ark. klo 12-16)

Tervetuloa nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta hauskojen aktiviteettien parissa!

Aktiviteettiesimerkkejä

 1. Keväinen Paintball
  Tule tänne niin saat leipää! Mikään ei luo tiimihenkeä yhtä tehokkaasti kuin värikuulasota. Pari tuntia adrenaliinin katkuista toimintaa kentällämme ei jätä ketään kylmäksi!
 2. Paintball-tarkkuusammunta
  Simppeli tarkkuusammuntakisa värikuula-aseilla, tähän voi osallistua kaikki lapsista lähtien. Mukana tietenkin osaava vetäjä joka opastaa merkkaimen käytössä ja pitää huolen turvallisuudesta.
 3. Lumikenkäretki
  Lumikenkäretki Talman mukavassa metsämaastossa. Lumikengät vuokralle tai vaikka kokonaan ohjattu retki.
 4. Mönkijä-rekiajelu
  Rekiajelua ”peltiponilla”, erityisesti pienten lasten mieleen.
 5. Perhepäivä Werneri Parkissa
  Koko henkilöstö perheineen tai vaikka yhteistyökumppanit perheineen mukaan! Iso kotamme toimii ryhmän yksityisenä tukikohtana, jossa tarjolla esimerkiksi kuumia juomia ja grillimakkaraa. Hauska talviriehapäivä pulkkailun parissa saa taatusti kaikkien suupielet ylöspäin ja tuo punan poskille!
 6. Porukkapäivä rinteissä
  Iso kota ryhmän tukikohtana ja porukkanne viettää hauskan laskupäivä Sipoon Alpeilla. Kaksi vuokraamoamme varustavat isonkin porukan tarvittaessa huippuvälineillä! Mahdollista vuokrata myös saunatilat. Ja luonnollisesti päivään kuuluu maukas ruoka kodassa tai ravintolassa nautittuna!
 7. Kokouspäivä rinteillä
  Kokoustilaksi esimerkiksi yksityinen saunakabinettimme, tiloihin mahdollista saada myös videotykki. Uusi, upea Ravintola Snö huolehtii ruoka & juomapuolesta. Voitte yhdistää päivään myös laskettelua, kiipeilyä, saunomista…
 8. Kevätpäivä Talmassa
  Keväästä voi nauttia Talman luonnossa maastopyöräillen ja/tai frisbeegolfaten. Sähkömaastopyöriä ja valmiit reitit saatavilla pienryhmille (max. 10hlö). Frisbeegolfiin saloihin voi tutustua myös ohjatun kurssin parissa tai vuokrata kiekkosetit omatoimiseen fribailuun. Maastopyöräretkillekin on saatavilla ohjaaja mukaan tarvittaessa. Reippaan ulkoilun jälkeen onkin mukava siirtyä saunan lämpöön tai vaikka upean kotaelämyksen pariin keittömestarimme loihtiessa herkullisia makuelämyksiä! Lue lisää pyöristämme täältä.

Lippulahjat

Paikan päällä tapahtuvien tapahtumien lisäksi hissiliput ja kiipeilypuiston lahjakortit toimivat hyvin myös lahjoina – palkintona tai lahjana henkilökunnalle, kiitoslahjana asiakkaille ja muistamisena yhteistyökumppaneille. Lippupakettikokonaisuuden voimme räätälöidä toiveidenne mukaan sisältämään erilaisia lipputuotteita, esim. rinteisiin arki-iltaliput, päiväliput, Werneri Park perheliput jne. Esimerkiksi rinteisiin arki-iltaliput kaudelle 2022-2023 50kpl pakettina huiman edulliseen 18,18€/kpl +alv hintaan (sis. etäkortin)! Pyydä tarjous haluamastanne kokonaisuudesta ja määrästä!


Talman kevät- ja kesäkauden tarjontaa yrityksille:

Loppukeväästä alkusyksyyn Talmassa toimii seikkailupuisto, jossa on monipuolisesti tarjolla hauskaa ulkoaktiviteettia, kuten kiipeilypuisto, paintball, minigolf ja erilaista pyöräilyaktiviteettia. Werneri Park lastenmaa muuntautuu kesäksi myös hauskaksi lasten puuhamaaksi, joten esimerkiksi perhepäiviin löytyy varmasti kivaa puuhaa kaikenikäisille.

Seikkailupuisto on ryhmille avoinna sopimuksen mukaan myös puiston aukioloaikojen ulkopuolella!

Räätälöimme mielellämme juuri toiveiden mukaisen kokonaisuuden ryhmällenne. Seikkailupuistossa on runsaasti tilaa suurillekin yritystapahtumille ja -tilaisuuksille.

Bussikuljetukset onnistuvat myös kauttamme.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!
activepark (at) talmaski.fi tai puh. 0400 716 894 (arkisin klo 12-16)