Virkistys- tai tyky-päivä, tiimipalaveri, kokouspäivä tai asiakastilaisuus järjestettävänä?

Talmasta löytyy ympäri vuoden monipuolinen tarjonta aktiviteetteja, tiloja ja ruokatarjoiluja mitä erilaisempiin tapahtumiin – niin pieniin kuin isoihinkin.

Alta löytyy muutamia helppoja, valmiita paketteja aktiviteettien ja tarjoilujen kera. Räätälöimme mielellämme myös juuri teidän porukalle sopivan päivän! Ota yhteyttä:

hanna (at) talmaski.fi tai puh. 040-1281419 (arkisin klo 12-15)

Talman kevät- ja syyskauden tarjontaa yrityksille:

Talvikauden tarjonta alempana.

Loppukeväästä alkusyksyyn Talmassa toimii seikkailupuisto, jossa on monipuolisesti tarjolla hauskaa ulkoaktiviteettia, kuten kiipeilypuisto, paintball, minigolf, frisbeegolf ja erilaista pyöräilyaktiviteettia. Werneri Park lastenmaa muuntautuu kesäksi myös hauskaksi lasten puuhamaaksi, joten esimerkiksi perhepäiviin löytyy varmasti kivaa puuhaa kaikenikäisille. Seikkailupuisto avautuu ryhmille toukokuun alkupuolella ja palvelee aina syyskuun lopulle saakka.

Huipputarjous virkistyspäivään

Keväinen seikkailupaketti 47,50€/hlö (+alv)

Sisältää seikkailupuiston aktiviteetit; kiipeily, minigolf ja frisbeegolf, vapaassa käytössä, saunat ja saunakabinetin (sis. pyyhkeet ja pesunaineet) ja ruokatarjoiluna raikkaan kesämenun ravintola SNÖssä.

Kesämenu sis. keitettyä varhaisperunaa, Tammisen priimanakkeja, sinappisilliä, vihersalaattia, mummonkurkkua, marinoituja kesän kasviksia, saarislaistolaisleipää ja voita

Voimassa touko-kesäkuussa 2024 arkipäivisin, minimiveloitus 20hlö. Kiipeilyssä on hanskapakko, omat voi tuoda mukana tai ostaa meiltä 3,23€/pari (+alv). Varaukset vähintään 2 viikkoa ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Alla lisäksi muutama muu esimerkkipaketti yritysryhmälle kaudella 2024 (voimassa arkipäivisin, minimiveloitus 20hlö). Räätälöimme mielellämme sopivan kokonaisuuden juuri teidän porukallenne toiveiden, ajankohdan ja ryhmäkoon mukaan! Ryhmätapahtumat onnistuvat myös seikkailupuiston aukioloaikojen ulkopuolella.

Vauhdikas virkistyspäivä 62,50€/hlö (+alv)

Sisältää vauhdikkaan ohjatun paintball-värikuulapelin (500 kuulaa/hlö ja suojavarusteet, ohjelman kesto noin 2 tuntia), suihkut käytettävissä pelin jälkeiseen virkistäytymiseen (sis. pyyhkeet ja pesuaineet) sekä ruokatarjoiluna herkullisen possumenun ravintola SNÖssä.

Possumenu: Omenasiiderissä haudutettua porsaanniskaa, sinappista kermaperunaa, paahdettuja juureksia, vihersalaattia, omenaista kaalisalaattia, leipä ja levite

Kokouksesta korkeuksiin 51,90€/hlö (+alv)

Puolen päivän kokous ja kokouksen päätteeksi hauskaa ulkoilua. Hinta sis. kokoustila (1-4t.), kokouksen alkuun kahvi/tee ja täytetty sämpylä ja päätteeksi raikas salaattibuffa (tai vaihtoehtoisesti tarjoilut toisinpäin). Loppupäivän ohjelmassa seikkailupuiston aktiviteetit; kiipeilyä korkeuksissa, minigolfia ja/tai omatoimista frisbeegolfia (lainakiekot sis. hintaan). Kiipeilyssä on hanskapakko, omat hanskat voi tuoda mukana tai ostaa paikan päältä 3,23€/pari (+alv).

Salaattibuffa sis. kana-pastasalaatti, italialainen perunasalaatti, vihersalaatti, mansikka-basilikavingretti, punajuurta, fetajuustoa ja pekaanipähkinää, leipää ja levitettä

Paintball ja grillibileet 84,90€/hlö (+alv)

Sisältää vauhdikkaan ohjatun paintball-värikuulapelin (500 kuulaa/hlö ja suojavarusteet, ohjelman kesto noin 2 tuntia), saunat pelin jälkeiseen virkistäytymiseen (sis. pyyhkeet ja pesuaineet) ja päivän päätteeksi herkullisen grillimenun, joko ravintolassa tai sään salliessa aurinkoterassilla nauttien

Grillibileet sis. sis. erilaisia salaatteja, BBQ possu ribsejä, artesaanigrillimakkaraa, grillattua kananpoikaa, grillikasviksia ja maalaislohkoperunoita ja jälkkäriksi jäätelöä

Seikkailupuistoliput ovat myös oiva lahja esimerkiksi henkilöstölle tai asiakkaille. Pyydä tarjous lippupaketeista tai ryhmäkäynnistä seikkailupuistossa.

Räätälöimme mielellämme juuri toiveiden mukaisen kokonaisuuden ryhmällenne. Seikkailupuistossa on runsaasti tilaa suurillekin yritystapahtumille ja -tilaisuuksille, vaikkapa asiakas- tai perhepäiville, ja puistossa voidaan järjestää tilaisuuksia myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!
hanna (at) talmaski.fi tai puh. 040-1281419 (arkisin klo 12-15)

Lippulahjat

Paikan päällä tapahtuvien tapahtumien lisäksi hissiliput ja kiipeilypuiston lahjakortit toimivat hyvin myös lahjoina – palkintona tai lahjana henkilökunnalle, kiitoslahjana asiakkaille ja muistamisena yhteistyökumppaneille. Lippupakettikokonaisuuden voimme räätälöidä toiveidenne mukaan sisältämään erilaisia lipputuotteita, esim. rinteisiin arki-iltaliput, päiväliput, Werneri Park perheliput jne. Pyydä tarjous haluamastanne kokonaisuudesta ja määrästä!


Tarvittaessa myös bussikuljetusten järjestäminen onnistuu kauttamme.

Talman talvikauden tarjontaa yrityksille:

Virkistysillat Talmassa keväällä 2024

Talman virkistyspäivässä yhdistyy raikas talvinen ulkoilu, herkullinen ruoka ja vaikkapa rento illanvietto saunoen! Hissilippuihin sisältyy pääsy myös lumipuuhamaa Werneri Parkiin, jossa voitte järjestää porukalla vaikka leikkimieliset stigakisat. Kaikkiin paketteihin yhdistettävissä lisäksi välinevuokraukset tarpeen mukaan, vuokrahinta koko setille pakettien yhteydessä 16€/setti +alv (setti sisältää sukset TAI laudan, monot, kypärän ja tarvittaessa sauvat).

Alla olevat paketit ovat voimassa arki-iltaisin rinteiden aukioloaikoina (klo 16-20:30). Minimiveloitus 10hlö.

Rento rinnepäivä 28,90€/hlö +alv

Paketti sisältää arki-illan hissiliput ja Ravintola SNÖn herkullisen päivän keiton (sis. leipää, levitettä ja kahvi/tee).

Vauhdikas virkistyspäivä 39,50€/hlö +alv

Paketti sisältää arki-illan hissiliput, Ravintola SNÖn herkullisen keiton tai kotiruoan, sekä saunatilojen käytön 2 tunniksi.

Saunatiloissa on kaksi saunaa, joihin mahtuu noin 10hlö saunomaan yhtä aikaa. Lisäksi molemmilla saunoilla on oma suihku- ja pukuhuonetila. Hintaan sisältyy myös pyyhkeet ja pesuaineet. Lisäksi käytössä on yhteinen saunakabinetti, jonne mahtuu noin 20hlö. Kabinetissa on käytettävissä suuri tv sekä playstation 5 ja 2 ohjainta.

Talvinen tyhypäivä 77,10€/hlö +alv

Päivän alkuun herkulliset ravintola SNÖn nordic tacos suolaisena välipalana, jatkoksi hauskuutta rinteessä lasketellen ja/tai vaikkapa snow tubeilla viilettäen Werneri Parkissa, päivän päätteeksi virkistäytymään saunaan, jossa tarjolla upeat saunalankut.

Paketti sisältää arki-illan hissiliput, jotka käyvät myös Werneri Parkin lumipuuhamaahan, alla mainitut tarjoilut sekä saunatilojen käytön 2 tunniksi.

Nordic tacos (2kpl/hlö)

 • Poronkäristystä, suppilovahveropikkelssiä ja puolukkamajoneesia
  TAI
 • Paistettua muikkua, mummonkurkkua ja piparjuurimajoneesia

Saunalankku

 • Paikallisen savustamon palvikinkkua ja oman keittiön sinappia
 • Naudan paistia
 • Piparjuurikastiketta
 • Savustettua lohta
 • Suolakurkkua
 • Keitettyä perunaa
 • Leipää ja levitettä

Tervetuloa nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta hauskojen aktiviteettien parissa!

Pyydä tarjous tai kysy lisää: hanna (at) talmaski.fi tai puh. 040-1281419 (arkisin klo 12-15)