Virkistys- tai tyky-päivä, tiimipalaveri, kokouspäivä tai asiakastilaisuus järjestettävänä?

Talmasta löytyy ympäri vuoden monipuolinen tarjonta aktiviteetteja, tiloja ja ruokatarjoiluja mitä erilaisempiin tapahtumiin – niin pieniin kuin isoihinkin.

Alta löytyy muutama helppo, valmis esimerkkipaketti erilaisten aktiviteettien kera. Räätälöimme mielellämme myös juuri teidän porukalle sopivan päivän! Ota yhteyttä:

activepark (at) talmaski.fi tai puh. 0400 716 894 (arkisin klo 12-15)

Talman syyskauden tarjontaa yrityksille:

Loppukeväästä alkusyksyyn Talmassa toimii seikkailupuisto, jossa on monipuolisesti tarjolla hauskaa ulkoaktiviteettia, kuten kiipeilypuisto, paintball, minigolf ja erilaista pyöräilyaktiviteettia. Werneri Park lastenmaa muuntautuu kesäksi myös hauskaksi lasten puuhamaaksi, joten esimerkiksi perhepäiviin löytyy varmasti kivaa puuhaa kaikenikäisille. Seikkailupuisto avautuu toukokuun alkupuolella ja palvelee aina syyskuun lopulle saakka.

Huipputarjous virkistysiltaan

Syksyn seikkailupaketti 39,90€/hlö (+alv)

Sisältää seikkailupuiston aktiviteetit, kiipeily, minigolf ja frisbeegolf, vapaassa käytössä, saunat ja saunakabinetin (sis. pyyhkeet ja pesunaineet) ja ruokatarjoiluna vaihtoehtoisesti joko herkullisen hodarimenun tai keittoruoan.

Voimassa elo-syyskuussa 2023 ke-pe iltaisin (klo 15-20), minimiveloitus 20hlö. Kiipeilyssä on hanskapakko, omat voi tuoda mukana tai ostaa meiltä 3,23€/pari (+alv). Tilaisuus on mahdollista järjestää arkena myös päiväaikaan, pyydä tarjous ryhmällenne!

Alla lisäksi muutama muu esimerkkipaketti yritysryhmälle seikkailupuiston aukioloaikoina syyskaudella 2023 (minimiveloitus 20hlö). Räätälöimme mielellämme sopivan kokonaisuuden juuri teidän porukallenne toiveiden, ajankohdan ja ryhmäkoon mukaan! Ryhmätapahtumat onnistuvat myös seikkailupuiston aukioloaikojen ulkopuolella erillisen tarjouksen mukaan!

Vauhdikas virkistyspäivä 61,90€/hlö (+alv)

Sisältää vauhdikkaan ohjatun paintball-värikuulapelin (500 kuulaa/hlö ja suojavarusteet, ohjelman kesto noin 2 tuntia), maukkaan kotiruoan ravintola SNÖssä sekä saunat pelin jälkeiseen virkistäytymiseen (sis. pyyhkeet ja pesuaineet)

Syksyn kiipeilypäivä 36,90€/hlö (+alv)

Sisältää kiipeilypuiston tai minigolfin vapaan käytön ja ison kodan ryhmän tukikohtana tai vaikka rennon kokouksen pitämiseen. Kodassa tarjolla herkullinen kotamenu, sisältäen valikoiman artesaanimakkaroita mausteineen, sinappista perunasalaattia, vihersalaattia, leipää ja levitettä. Kiipeilyssä on hanskapakko, omat hanskat voi tuoda mukana tai ostaa paikan päältä 3,23€/pari (+alv).

Kokouksesta korkeuksiin 39,90€/hlö (+alv)

Kokoustila (1-3t.), kokouksen alkuun kahvi/tee ja täytetty sämpylä ja kokouksen jälkeen keittoruoka. Loppupäivän ohjelmassa kiipeilyä korkeuksissa. Päivän ohjelman voi kääntää myös toisin päin, ensin kiipeilyä ja sitten kokous. Kiipeilyssä on hanskapakko, omat hanskat voi tuoda mukana tai ostaa paikan päältä 3,23€/pari (+alv). Ohjelmaksi voi koko ryhmälle myös vaihtaa ohjatun frisbeegolfkierroksen, johon sisältyy myös lainakiekkosetit.

Paintball ja grillibileet 87,90€/hlö (+alv)

Sisältää vauhdikkaan ohjatun paintball-värikuulapelin (500 kuulaa/hlö ja suojavarusteet, ohjelman kesto noin 2 tuntia), saunat pelin jälkeiseen virkistäytymiseen (sis. pyyhkeet ja pesuaineet) ja päivän päätteeksi herkullisen grillimenun, joko ravintolassa tai sään salliessa aurinkoterassilla nauttien (menu sis. erilaisia salaatteja, BBQ possu ribsejä, artesaanigrillimakkaraa, grillattua kananpoikaa, grillikasviksia ja maalaislohkoperunoita ja jälkkäriksi jäätelöä).

Seikkailupuisto on ryhmille avoinna sopimuksen mukaan myös puiston aukioloaikojen ulkopuolella! Puistossa on mahdollista järjestää suurikin yksityistilaisuus, vaikka asiakas- tai perhepäivä.

Räätälöimme mielellämme juuri toiveiden mukaisen kokonaisuuden ryhmällenne. Seikkailupuistossa on runsaasti tilaa suurillekin yritystapahtumille ja -tilaisuuksille.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!
activepark (at) talmaski.fi tai puh. 0400 716 894 (arkisin klo 12-15)

Talman talvikauden tarjontaa yrityksille:

Talvinen tyhyiltatarjous 28,90€/hlö +alv

Tarjous voimassa tilaisuuksiin arki-iltaisin, rinteiden normaalin aukioloajan puitteissa kevätkaudella 2023, minimiryhmäkoko 10hlö.

Hinta sisältää hissiliput ja maukkaan keiton ravintola SNÖssä. Lisäksi tarvittaessa vuokravälinesetti päiväksi hintaan 12,90€/hlö+alv (setti sisältää sukset tai lumilaudan, monot, kypärän ja tarvittaessa sauvat).

Ruokailu sis. päivän keiton, leipää ja levitettä ja kahvin. Erikoisruokavaliot huomioidaan luonnollisesti myös ilmoitetun mukaan. Keiton sijaan ruokailulle on monia muitakin vaihtoehtoja lisähinnasta.

Hissilippu on voimassa koko illan rinteiden aukioloajan mukaan ja se sisältää myös Werneri Parkin.

Päivään on mahdollista lisätä monenlaista muutakin puuhaa esim. tunnelmallinen illanvietto kodassa tai rinteitä ihaillen maisemakabinetissa, virkistäytyminen saunassa rinnepäivän päätteeksi ja afterski ruoat ja juomat ravintola SNÖn maisemakabinetissa. Päivän voi myös aloittaa vaikka pienellä kokouksella saunakabinetissamme (kokous voi alkaa jo ennen klo 16 tarvittaessa). Kysy lisää – räätälöimme juuri teidän toiveidenne mukaisen päivän!

info (at) talmaski.fi, puh. 0400-716894 (ark. klo 12-15)

Tervetuloa nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta hauskojen aktiviteettien parissa!

Aktiviteettiesimerkkejä

 1. Keväinen Paintball
  Tule tänne niin saat leipää! Mikään ei luo tiimihenkeä yhtä tehokkaasti kuin värikuulasota. Pari tuntia adrenaliinin katkuista toimintaa kentällämme ei jätä ketään kylmäksi!
 2. Paintball-tarkkuusammunta
  Simppeli tarkkuusammuntakisa värikuula-aseilla, tähän voi osallistua kaikki lapsista lähtien. Mukana tietenkin osaava vetäjä, joka opastaa merkkaimen käytössä ja pitää huolen turvallisuudesta.
 3. Lumikenkäretki
  Lumikenkäretki Talman mukavassa metsämaastossa. Lumikengät vuokralle tai vaikka kokonaan ohjattu retki.
 4. Mönkijä-rekiajelu
  Rekiajelua ”peltiponilla”, erityisesti pienten lasten mieleen.
 5. Perhepäivä Werneri Parkissa
  Koko henkilöstö perheineen tai vaikka yhteistyökumppanit perheineen mukaan! Iso kotamme toimii ryhmän yksityisenä tukikohtana, jossa tarjolla esimerkiksi kuumia juomia ja grillimakkaraa. Hauska talviriehapäivä pulkkailun parissa saa taatusti kaikkien suupielet ylöspäin ja tuo punan poskille!
 6. Porukkapäivä rinteissä
  Iso kota ryhmän tukikohtana ja porukkanne viettää hauskan laskupäivä Sipoon Alpeilla. Kaksi vuokraamoamme varustavat isonkin porukan tarvittaessa huippuvälineillä! Mahdollista vuokrata myös saunatilat. Ja luonnollisesti päivään kuuluu maukas ruoka kodassa tai ravintolassa nautittuna!
 7. Kokouspäivä rinteillä
  Kokoustilaksi esimerkiksi yksityinen saunakabinettimme, tiloihin mahdollista saada myös videotykki. Uusi, upea Ravintola Snö huolehtii ruoka & juomapuolesta. Voitte yhdistää päivään myös laskettelua, kiipeilyä, saunomista…
 8. Kevätpäivä Talmassa
  Keväästä voi nauttia Talman luonnossa maastopyöräillen ja/tai frisbeegolfaten. Sähkömaastopyöriä ja valmiit reitit saatavilla pienryhmille (max. 10hlö). Frisbeegolfiin saloihin voi tutustua myös ohjatun kurssin parissa tai vuokrata kiekkosetit omatoimiseen fribailuun. Maastopyöräretkillekin on saatavilla ohjaaja mukaan tarvittaessa. Reippaan ulkoilun jälkeen onkin mukava siirtyä saunan lämpöön tai vaikka upean kotaelämyksen pariin keittömestarimme loihtiessa herkullisia makuelämyksiä! Lue lisää pyöristämme täältä.

Lippulahjat

Paikan päällä tapahtuvien tapahtumien lisäksi hissiliput ja kiipeilypuiston lahjakortit toimivat hyvin myös lahjoina – palkintona tai lahjana henkilökunnalle, kiitoslahjana asiakkaille ja muistamisena yhteistyökumppaneille. Lippupakettikokonaisuuden voimme räätälöidä toiveidenne mukaan sisältämään erilaisia lipputuotteita, esim. rinteisiin arki-iltaliput, päiväliput, Werneri Park perheliput jne. Pyydä tarjous haluamastanne kokonaisuudesta ja määrästä!


Bussikuljetukset onnistuvat myös kauttamme.