Seasonal rental sets

Kausivuokravälineet tulevat saataville perjantaina 8.9.2023 seikkailupuiston aukioloaikoina – tarkista aukioloajat from here.

Lasten vuokravälinesetti kaudeksi (80-150cm sukset, ei koske twintip suksia) lokakuun loppuun asti 119€!
Marraskuun ensimmäinen päivä hinta nousee 129€. Toimimalla nopeasti säästät siis rahaa ja ennenkaikkea varmistat välineet ensi talveksi sillä nämä loppuvat joka vuosi kesken!

Vuokravälinesetti sisältää sukset, monot ja sauvat. Välineiden palautus Talmaan 14.4.2024 mennessä. Jos tahdot pidentää vuokrausaikaa kuukaudella onnistuu se +20€ hintaan. Välineet luovutetaan asiakkaalle täysin huollettuina. Jos välineet jäävät pieneksi kauden aikana voit tulla vaihtamaan ne suurempiin. Kausivuokrien hintaan ei sisälly kypärä. Kausivuokran yhteydessä kypärän vuokra kaudeksi +20€.

Välineet noudetaan Talmasta ja ne palautetaan Talmaan vasta keväällä. Voit siis laskea välineillä missä vain keskuksessa. Valitettavasti emme voi säilyttää kausivuokravälineitä Talmassa.

Lasten kausivuokrien hintaportaat

Syys-lokakuussa noudettu lasten vuokravälinesetti (sukset) 119€

Marraskuusta eteenpäin lasten vuokravälinesetti (sukset) 129€

Huom! Välineitä ei voi varata. Välineet noudetaan Talman vuokraamosta. Kausivuokravälineitä on tarjolla vain rajoitettu määrä ja ne ovatkin loppuneet joka vuosi kesken, joten nouda ajoissa, varmista talven laskuvälineet ja säästä rahaa! Please note that you need an ID card when renting.

PS. Myös pieni erä lumilautasettejä aikuisille ja lapsille (lauta, siteet, kengät) sekä aikuisten vuokravälinesettejä (sukset, monot, sauvat) hintaan 149€.

Talma Ski equipment rental company

Tel. 0400-716866

vuokraamo(at)talmaski.fi (during opening hours of the slopes)

Meillä on kaksi vuokraamoa, jotka varmistavat sujuvan palvelun myös ruuhkaisempina päivinä. Vuokraamostamme saat juuri sinulle sopivat välineet ja asiantuntevan palvelun. Välineitämme uusitaan joka kaudelle ja niitä huolletaan jatkuvasti.  Please note that you need an ID card when renting.

Equipment rental and maintenance

*Weekday evening means weekday evenings at 16:00 - closing time. Not valid on public holidays.

Maintenance
Quick waxing10€
Hot waxing (machine)20€
Hot waxing (by hand) for snowboards and skis25€
Basic maintenance skis (Sanding the bottom, sharpening the edges, hot waxing)40€
Basic maintenance snowboard (Sanding the bottom, sharpening the edges, hot waxing)45€
Full maintenance (Sanding the bottom, filling the holes, sharpening the edges, hot waxing)from €50
Installation of bindings40€
Binding transfer50€

Equipment maintenance quickly, mostly within 1-2 days! Leave the equipment for maintenance at the end of the skiing day and they will be waiting for you, fully serviced, the next time you come to the slopes!

We also sell spare parts for bindings and do small repairs, feel free to ask for more!