Niin siinä taas kävi että ilmat alkoivat viilenemään ja tuleva talvi siintää mielessä. Kesä Talmassa on mennyt seikkailupuiston, paintballin, Talma Bike Parkin ja muiden aktiviteettiemme parissa.

Varsinaisen kesätoiminnan ohessa olemme ahkeroineet tulevan talvikauden eteen. Yksi merkittävimmistä projekteistamme on hiilineutraaliksi siirtyminen. Tämä tavoitteen saavuttamiseksi olemme vaihtaneet parkkiin ja pipeen energiatehokkaat LED-valot, rinneprofiileja on muokattu niin että tarvittavan lumetuksen määrä on vähäisempi eli suorituspaikat saadaan auki nopeammin ja pienemmällä energiamäärällä.

Jätehuoltoa ja lajittelua on parannettu. Haluamme myös kannustaa asiakkaitamme sähköautoiluun ja tälle talvelle meillä onkin tarjota neljä sähköauton latauspaikkaa. Luonnollisesti kaikki käyttämämme sähkö on vihreää. Voimmekin ylpeänä kertoa että tänä talvena tulemme olemaan hiilineutraali laskettelukeskus!

Uudet tuulet puhaltavat myös Talman ravintolassa! On tullut aika päivittää keskuksemme ravintolapalvelut aivan uudelle tasolle. Sekä kahvila että bistro tulevat kokemaan täydellisen muodonmuutoksen syksyn aikana. Ole valmiina yllättymään ja ihastumaan. Tästä lisätietoja myöhemmin.

Kotisivumme uudistetaan myös ja uusi, uljas sivustokokonaisuus julkaistaan lähiaikoina.

Kausikorttien verkkokauppa (myös E-Passi): https://talma.axess.fi/fi/hissiliput/

Ostaessa paikanpäältä Talmasta maksutapoina käyvät myös Edenred, Smartum, Eazybreak jne.

Luokat: Talvi