Ski patrols

To become a ski patrol in Talma?

Talmassa toimii tällä hetkellä toista kymmentä Ski patrolia. Ski patrolit ovat rinneturvallisuuden erityisosaajia, joiden tehtävänä on neuvoa ja auttaa rinnekävijöitä, ennaltaehkäistä onnettomuuksia, valvoa ja puuttua viihtyisyyttä sekä turvallisuutta vaarantavaan toimintaan ja tarvittaessa antaa ensiapua. Ski patrol on vapaaehtoistyötä parhaimmillaan! Siinä yhdistyy hauska harrastus ja mukava yhteisö. Ski Patrol toiminnassa voit olla mukana juuri siten, miten se omaan elämäntilanteeseesi parhaiten sopii.

Talma Ski on ensimmäisiä Ski patrol -keskuksia Suomessa ja toiminta on alkanut Talmassa jo 2000-luvun alussa! Ski patrolit käyvät valtakunnallisen SHKY:n Ski patrol-koulutuksen. Mukana on lisäksi myös ensiapukoulutettuja, jotka käyvät Ski patrol -koulutuksen myöhemmin. Tunnistat Talman patrolit kansallisesta Ski patrol -liivistä.

Haluatko tutustua patrol toimintaan ja kuulla lisää? Voit milloin tahansa tulla juttelemaan patroleidemme kanssa rinteeseen, kerromme mielellämme lisää toiminnasta! Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua rinteessä, älä epäröi kääntyä patrolin puoleen!

Talma Ski Patrol on myös facebookissa! Click here and follow up!

Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostitse tai puhelimitse: Jussi p. 0400816862 / jussi.komokallio(at)kerava.fi, Juho p. 050 3691929 tai Vesa vesku(at)talmaski.fi tai p. 0400 463513