Talman hiihtokeskus sijaitsee pienessä Talman kylässä, jossa tiet ovat kapeat ja pimeät ja niillä liikkuu paljon lapsia, koiran ulkoiluttajia, pyöräilijöitä ja kävelijöitä. Talmantie on hyvin kapea eikä tiellä ole piennarta, johon jalankulkijat voisivat väistää autoilijoita. Kyläyhteisön jäsenenä pyydämmekin asiakkaitammekin huomioimaan alueen asukkaat ja ajamaan teillä vastuullisesti ja varovasti huomioiden etenkin 30 ja 40km/t nopeusrajoitukset.

Hiihtokeskuksen alueelle on saatu jätteenlajitteluun osoitettuja astioita. Näitä löytyy sekä vuokraamon ja ravintolan sisäpihalta että Werneri Parkin eväspaikalta. Astioissa löytyy omat lokeronsa pulloille ja tölkeille, biojätteelle, metalli- ja lasiastioille sekä sekajätteelle. Toivomme, että yhdessä teidän kanssanne nostamme jätteiden lajitteluastetta ja vähennämme sekajätteen määrää.

Sähköautojen latauspisteet on myös saatu käyttöön. Pisteet löytyvät parkkipaikan perältä hallirakennuksen päädystä ja paikkoja on neljälle autolle kerrallaan. Maksu hoituu kätevästi pankki- tai luottokortilla.

Luokat: Yleinen