Saunas: Meillä on kaksi saunaa, joten esim. miehille ja naisille on tarvittaessa omansa. Yhteen saunaan mahtuu kerralla noin kymmenen ihmistä saunomaan, molemmilla saunoilla on omat pesu- ja pukuhuonetilat. Saunavuokramme sisältää pyyhkeet ja pesuaineet. Tiloissa A-oikeudet. Tiloissa myös WC:t ja yhtenäinen kabinetti.

Sauna cabinet: Näppärän kokoinen ja tunnelmallinen kokous- ja ruokailutila saunojen yhteydessä. Kabinettiin mahtuu noin 20 henkeä ja sieltä löytyy videotykki, josta kuva heijastuu seinälle, sekä kylmäkaapit, joissa tarvittaessa saatavilla kattava valikoima kylmiä juotavia. Tiloissa A-oikeudet.

Restaurant hall: Ravintolan tilat on uusittu marraskuussa 2022. Suurille ryhmille oiva tila kokoustamiseen ja ruokailuun. Istumapaikkoja noin sata. Myös erillinen maisemakabinetti, josta näkymä rinteisiin. Tiloissa A-oikeudet.

Big hut: The hut can be booked for private events. The hut is located near the restaurant building and outside Werneri Park. The hut can accommodate about 40 people at a time.

Requests for offers and inquiries:
info (at) talmaski.fi