Talvikauden Wernerisynttärit

Talvisessa Talman lastenmaa Werneri Parkissa järjestät synttärijuhlat helposti! Werneri Park tarjoaa aktiivista ja monipuolista ulkotouhua ja nostattaa punan poskille – ja hymyn huulille!

Alla muutama valmis synttäripaketti talvikaudelle 2023-2024 Werneri Parkin aukioloaikoina. Räätälöimme mielellämme synttäripaketin myös täysin toiveiden mukaan – kysy lisää: hanna (at) talmaski.fi tai puh. 040-1281419 (arkisin klo 12-15). Huomaathan, että talvikaudella myös aikuiset tarvitsevat lipun Werneri Parkiin.

Synttäripaketit edellyttävät ennakkovarausta vähintään viikkoa ennen tilaisuutta. Voimassa Werneri Parkin aukioloaikoina talvikaudella 2023-2024.

Synttäripaketeissa henkilömäärä tulee vahvistaa vähintään 5 arkipäivää ennen tilaisuutta ja paketti veloitetaan tämän henkilömäärävahvistuksen mukaisesti. Omatoimisynttäreissä veloitus toteutuneen henkilömäärän mukaan. Omatoimisynttäreillä kodan vuokrauksen voi perua 3vrk ennen tilaisuutta kuluitta.

Werneri Parkista löytyy:

  • Snow Tube -rinne välineineen
  • Lumetettu ja hoidettu pulkkamäki stigoineen
  • Taikamattohissi Snow Tube-rinteessä ja pulkkamäessä laskijoille
  • Leikkikeskus, jossa voi kiipeillä ja laskea liukumäkeä
  • Moottorikaruselli
  • Kauden 2023-2024 uutuutena verkkoseikkailurata
  • Taukoja varten katettu eväiden syöntipaikka

Pulkat, kelkat, stigat, liukurit ym. löytyvät paikan päältä. Omia ei tarvitse tuoda!

Voit myös itse tuoda omat tarjoilut juhliin. Ruokailla voi Werneri Parkin grillikatoksessa (ei voi varata yksityiskäyttöön), joka sisältyy Werneri lippuihin tai voit vuokrata kodan omaan käyttöönne. Kodan vuokrahinta lasten synttäreille on 150€/3 tuntia (sis. alv24%) ja hinta sisältää sähkölämmityksen, polttopuut grillaukseen sekä loppusiivouksen.

Huomaathan, että kota on kylmä tila lämmityksestä huolimatta. Talvivaatteissa siellä tarkenee kuitenkin hyvin myös talvipakkasilla sähkölämmityksen ja tulen lämmittäessä.

Tee varaus tai kysy lisää hanna (at) talmaski.fi

Kesäkauden Wernerisynttärit

Kesäkaudella suosittu Werneri Park muuntuu kesäiseksi lasten puuhamaaksi. Lue lisää Wernerin kesäversiosta täältä.

Seikkailupuisto on oiva paikka järjestää synttärijuhlat. Juhlissa liikutaan aktiivisesti ja herkulliset tarjoilut kruunaavat iloisen päivän. Valmiit kesäkauden synttäripaketit löydät täältä.

Voit järjestää myös omatoimisemmat synttärit vuokraamalla pelkän tilan ja tuoda tarjoilut itse.

Kysy lisää tai pyydä tarjous hanna (at) talmaski.fi