Freestyle Campit

FREESTYLE
TWINTIP-SUKSET TAI LUMILAUTA
STREET-PARKKIKURSSI: SLOPESTYLE JA HYPYT
Kurssille osallistumisen alaikäraja on 8-vuotta. Sen lisäksi laskijan on pystyttävä käyttämään kaikkia Talman hissejä ja hallittava leikkaava käännös twineillä ja lumilaudalla käännös molempiin suuntiin kaikissa Talman rinteissä. Kurssin alussa varmistetaan freestyle-laskemisen perusta: oikea lasku asento, ponnistaminen, alastulo, switchlaskeminen sekä välineiden hallinta. Oleellinen osa jokaista kurssikertaa on ensimmäisestä kerrasta lähtien parkkirinteiden sääntöjen ja turvallisuusnäkökohtien opettaminen ja niiden huomioiminen. Parkkilaskeminen tapahtuu Talman street-/parkkirinteessä. Kurssin pituus on 5 x 100 minuuttia. Parkkilasku aloitetaan pienimmistä boxeista/reileistä/presseistä ja taitojen kasvaessa siirrytään keskikokoisiin, vaativampiin suorituspaikkoihin taitojen mukaan. Tavoitteena on opettaa nuoret laskijat turvalliseen freestyle-laskemiseen streetillä ja parkissa. Kurssin enimmäiskoko on 10 henkeä. Viittä kurssilaista kohti kurssilla on yksi kovan tason street-/parkkiopettaja/valmentaja.

Moebius

Freestyleseura Moebius ry on vuonna 1980 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva freestyleseura, jonka tavoitteena on tarjota seuran jäsenille laadukasta toimintaa, haasteita, elämyksiä ja mukavaa yhdessäoloa freestylehiihdon parissa. Lisäksi seuran tavoitteena on tarjota jäsenille mahdollisuudet menestyä sekä kansallisen tason että kansainvälisen tason freestylekilpailuissa. Moebius on Ski Sport Finland ry:n jäsenseura, ja organisoi sekä harraste- että kilpailutoimintaa kaikissa freestylehiihdon kilpailulajeissa (ski slopestyle, ski halfpipe, kumparelasku ja ski cross).

Tutustu toimintaan!

Helsingin Lumilautailijat

Helsingin Lumilautailijat (ent. Pakastin ry) – Seuran toiminta ajatuksena on pysyä kaikille avoimena ja tukea pääkaupunkiseudun lumilautailevan nuorison toimintaa. Seuralla on monenlaista valmennustoimintaa kaikille ikäryhmille ja taitotasoille. Katso Talman valmennusryhmät TÄSTÄ.

Tutustu toimintaan: Helsingin Lumilautailijat

Helsingin lumilautailijat