Seuran kauden päättäjäiset tai aloitus, yhdistyksen vuosijuhla, polttarit tai synttärit – aikuisia, lapsia tai molempia, iso tai pieni porukka – olipa ryhmänne millainen vain, Talman tarjonnasta löytyy sopiva kokonaisuus aktiviteetteja, tiloja ja ruokaa.

Ota yhteyttä, niin räätälöimme juuri teidän porukalle sopivan päivän!

Sähköpostitse info (at) talmaski.fi ja puhelimitse 0400-716894 (arkisin klo 12-16)

Aktiviteettiesimerkkejä

 1. Ohjattu paintball-värikuulapeli
  Tule tänne niin saat leipää! Mikään ei luo tiimihenkeä yhtä tehokkaasti kuin värikuulasota. Pari tuntia adrenaliinin katkuista toimintaa kentällämme ei jätä ketään kylmäksi!
 2. Paintball-tarkkuusammunta
  Simppeli tarkkuusammuntakisa värikuula-aseilla, tähän voi osallistua kaikki lapsista lähtien. Mukana tietenkin osaava vetäjä, joka opastaa merkkaimen käytössä ja pitää huolen turvallisuudesta.
 3. Lumikenkäretki
  Lumikenkäretki Talman mukavassa metsämaastossa. Lumikengät vuokralle tai vaikka kokonaan ohjattu retki.
 4. Mönkijä-rekiajelu
  Rekiajelua ”peltiponilla”, erityisesti pienten lasten mieleen.
 5. Perhepäivä Werneri Parkissa
  Koko henkilöstö perheineen tai vaikka yhteistyökumppanit perheineen mukaan! Iso kotamme toimii ryhmän yksityisenä tukikohtana, jossa tarjolla esimerkiksi kuumia juomia ja grillimakkaraa. Hauska talviriehapäivä pulkkailun parissa saa taatusti kaikkien suupielet ylöspäin ja tuo punan poskille!
 6. Porukkapäivä rinteissä
  Iso kota ryhmän tukikohtana ja porukkanne viettää hauskan laskupäivä Sipoon Alpeilla. Kaksi vuokraamoamme varustavat isonkin porukan tarvittaessa huippuvälineillä! Mahdollista vuokrata myös saunatilat.
 7. Kokouspäivä rinteillä
  Kokoustilaksi esimerkiksi yksityinen saunakabinettimme, tiloihin mahdollista saada myös kangas & tykki. Uusi, upea Ravintola Snö huolehtii ruoka & juomapuolesta. Voitte yhdistää päivään myös laskettelua/kiipeilyä, saunomista…
 8. Kevätpäivä Talmassa
  Keväästä voi nauttia Talman luonnossa maastopyöräillen ja/tai frisbeegolfaten. Sähkömaastopyöriä ja valmiit reitit saatavilla pienryhmille (max 10hlö). Frisbeegolfiin saloihin voi tutustua myös ohjatun kurssin parissa tai vuokrata kiekkosetit omatoimiseen fribailuun. Maastopyöräretkillekin on saatavilla ohjaaja mukaan tarvittaessa. Reippaan ulkoilun jälkeen onkin mukava siirtyä saunan lämpöön tai vaikka upean kotaelämyksen pariin keittömestarimme loihtiessa herkullisia makuelämyksiä!

Ota yhteyttä, niin räätälöimme juuri teidän porukalle sopivan päivän!

Sähköpostitse info (at) talmaski.fi ja puhelimitse 0400-716894 (arkisin klo 12-16)