Järjestä ikimuistoiset synttärit Talman seikkailupuistossa!

Talman seikkailupuistossa järjestyy touhukas synttäripäivä kavereiden kanssa helposti – aktiviteeteistamme löytyy sopivia kaikenikäisille lapsille. Seikkailua kiipeillen, Werneri Parkissa peuhuamista, vauhdikas paintball värikuulapeli, minimönkkärit sekä tietysti maittavat tarjoilut ravintola SNÖssä.

Muutama valmis synttäripaketti on esitelty alla – voimme myös räätälöidä juuri teidän porukalle sopivan kokonaisuuden. Synttäreitä voi järjestää seikkailupuiston aukioloaikoina. Synttäripaketti tulee varata ja henkilömäärä vahvistaa vähintään viikkoa ennen tilaisuutta.

Synttärit voi seikkailupuistossa järjestää tietysti myös omatoimisesti. Seikkailupuistossa ja Werneri Parkissa on pöytäryhmiä omien eväiden syöntiin ja grilli järjestyy käyttöön myös tarvittaessa. Voitte myös vuokrata ison kotamme omaan käyttöönne juhlien ajaksi. Kodan vuokrahinta on 90€/2 tuntia ja se sisältää polttopuut ja loppusiivouksen.

Lasten synttäreillä tulee olla mukana vähintään 1 aikuinen, joka huolehtii, että lapset toimivat seikkailupuistossa ohjeiden ja sääntöjen mukaan. Aikuisen ei ole välttämätöntä mennä mukaan kiipeilemään, jos lasten pituus riittää itsenäiseen kiipeilyyn. Henkilökuntamme valvoo puistossa yleisesti ja on aina auttamassa tarpeen tullen.

Varaukset, tiedustelut: info (at) talmaski.fi / 0400716894 (puhelinpäivystys arkisin 12-15)

Peruutusehdot: Yli 7vrk ennen varattua ajankohtaa peruutetusta tilaisuudesta ei veloitusta. Alle 7vrk ennen tilaisuutta peruutetusta tilaisuudesta veloitetaan ruokailun osuus.