Talman vuokraamosta vuokrattavissa sähköavusteiset fatbiket ja lasten sähköavusteiset maastopyörät. Voit vuokrata pyörän pariksi tunniksi tai vaikkapa koko viikonlopuksi ja viedä mukanasi mökille! Meiltä löytyy myös peräkoukkuun polkupyöränkuljetukseen teline kolmelle pyörälle. Talman lähimaastot tarjoavat mukavasti erilaisia reittivaihtoehtoja. Uutuutena 6 valmista reittivaihtoehtoa ja navigaattori mukaan kaupan päälle! Valmiiksi suunnitellut reitit ovat n. 30min-4h retkiä.

Katso vapaana olevat pyörät ja tee varaus online-vuokraamossamme.

Pyörävuokra maksetaan ennen vuokrauksen alkua joko online-vuokraamossa tai paikan päällä kortilla, käteisellä tai liikuntaeduilla (ePassi, Smartum, Edenred, Tyky-seteli). Pyörää vuokratessa tulee vakuudeksi jättää vuokraajan voimassa oleva virallinen henkilökortti tai vakuussumma. Takuu palautetaan pyörän palautuksen yhteydessä. Pyörät noudetaan Talmasta. Osoitteemme on Talmantie 341, 04240 Talma.

Asiakkaan tulee huuhdella pyörä ennen palautusta. Tähän tarkoitukseen soveltuva pesupaikka löytyy heti vuokraamon takaa.

Muista palauttaa pyörä ja lisävarusteet sovittuna ajankohtana. Pyörä voi olla menossa seuraavalle käyttäjälle heti vuokra-aikasi jälkeen.

Suosittelemme vuokratessa ottamaan myös kuluturvan, jolla alennat omavastuun vahingon sattuessa 150 euroon. Kuluturva ei kata varastettua/hävitettyä polkupyörää.

Tiedustelut sähköpostilla vuokraamo (at) talmaski.fi tai puhelimitse 0400 716 882 (seikkailupuiston aukioloaikoina).

Maastopyöräilyyn vuokrattavat sähköpyörät (ei hissipyöräilyyn):

Whistle Bison Gen2

Etujousitettu sähköfatbike, 4″ leveät pyörät

  • Koko M : 2kpl (n. 170-185cm:lle)

Tunturi e260

Etujousitettu sähkömaastopyörä

Nuorille 9v. alkaen, 26-tuumainen

  • 2kpl, n. 135-160cm:lle

Tunturi eMax

Etujousitettu sähköfatbike

  • Koko S : 3kpl (n. 155-170cm:lle)
  • Koko M: 1kpl (n. 170-185cm:lle)
  • Koko L: 2kpl (n. 180-190cm:lle)

Vuokrausehdot